ASRİAD’tan Kurtalan’da öğrencilere kitap desteği

Siirt 17.04.2024 - 20:09, Güncelleme: 17.04.2024 - 20:09 3253 kez okundu.
 

ASRİAD’tan Kurtalan’da öğrencilere kitap desteği

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) tarafından Kurtalan’da öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı.
Gerçekleştirilen kitap dağıtımı programı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Asrın İş Adamları Derneği Siirt il Başkanı Mehmet Resul Uyanık, ASRİAD Derneği olarak eğitime büyük bir önem verdiklerini dile getirirken “İnsan eğitimle dünyaya gelmez fakat eğitim öğretimle yaşar. Fedakarlıkla görevlerini yerine getiren öğretmen ve ilgili velilerimizle eğitimin sürdürülebilirliği sağlanır.” dedi. Eğitimin sürdürülebilirliğinin desteklenmesine yönelik herkesin katkı sağlaması gerektiğinin altını çizen ASRİAD Derneği Siirt İl Başkanı; “Biz eğitimi hayatımıza entegre edecek şekilde yaşar ve yaşatırsak bir ulus yaşar ve zaferin bayrakları her daim göklerde dalgalanır. Gelecek nesiller nezdinde bu biz ve milletimiz için gurur kaynağı olur. ASRİAD Derneği olarak bizde bu konuda elimizden geleni yapmak için büyük çaba içerisindeyiz. Bu amaç doğrultusunda Kurtalan’da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren okullarımızda bu hafta içerisinde toplam 1.800 adet okuma kitabı ve roman dağıtımı gerçekleştirdik. Bu bir başlangıçtı, Allahın izniyle ileriki süreçte bunun devamında getireceğiz.”sözlerini kaydetti.   (Mehmet Sadık AKSOY)
Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) tarafından Kurtalan’da öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı.

Gerçekleştirilen kitap dağıtımı programı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Asrın İş Adamları Derneği Siirt il Başkanı Mehmet Resul Uyanık, ASRİAD Derneği olarak eğitime büyük bir önem verdiklerini dile getirirken “İnsan eğitimle dünyaya gelmez fakat eğitim öğretimle yaşar. Fedakarlıkla görevlerini yerine getiren öğretmen ve ilgili velilerimizle eğitimin sürdürülebilirliği sağlanır.” dedi.

Eğitimin sürdürülebilirliğinin desteklenmesine yönelik herkesin katkı sağlaması gerektiğinin altını çizen ASRİAD Derneği Siirt İl Başkanı; “Biz eğitimi hayatımıza entegre edecek şekilde yaşar ve yaşatırsak bir ulus yaşar ve zaferin bayrakları her daim göklerde dalgalanır. Gelecek nesiller nezdinde bu biz ve milletimiz için gurur kaynağı olur. ASRİAD Derneği olarak bizde bu konuda elimizden geleni yapmak için büyük çaba içerisindeyiz. Bu amaç doğrultusunda Kurtalan’da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren okullarımızda bu hafta içerisinde toplam 1.800 adet okuma kitabı ve roman dağıtımı gerçekleştirdik. Bu bir başlangıçtı, Allahın izniyle ileriki süreçte bunun devamında getireceğiz.”sözlerini kaydetti.

 

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.