Eruh Kaymakamı göreve başladı

Eruh 13.09.2023 - 15:24, Güncelleme: 13.09.2023 - 15:24 12953+ kez okundu.
 

Eruh Kaymakamı göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Eruh Kaymakamlığına atanan İbrahim Engin Şenay göreve başladı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Eruh Kaymakamlığına atanan İbrahim Engin Şenay, ilçeye gelerek görevine başladı. Kaymakam İbrahim Engin Şenay kimdir.? İbrahim Engin Şenay 1987 yılında Çorum’da doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimini Çorum iline bağlı İskilip ilçesinde tamamlayan İbrahim Engin Şenay 2010 yılında "Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü" nden mezun oldu. 2011 yılında "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararları Daire Başkanlığı" nda memuriyet hayatına başlayan Şenay, buradaki görevinin ardından "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü" bünyesinde "Sosyal Güvenlik Denetmeni" olarak olarak devlet hizmetine devam etti. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Kaymakam Adaylığı Sınavı" nı kazanarak "107. dönem Mülki İdare Amirliği Amasya Kaymakam Adayı" sıfatıyla mülki idare amirliğine intisap etti. İçişleri Bakanlığının tensibiyle Amasya' da il merkezi stajını tamamlamasının ardından Bilecik-Osmaneli ve Aydın-İncirliova ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile ' 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcısı Kararnamesi ile  Siirt Eruh Kaymakamlığına atandı. (Haber Merkezi)  
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Eruh Kaymakamlığına atanan İbrahim Engin Şenay göreve başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Eruh Kaymakamlığına atanan İbrahim Engin Şenay, ilçeye gelerek görevine başladı.

Kaymakam İbrahim Engin Şenay kimdir.?

İbrahim Engin Şenay 1987 yılında Çorum’da doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimini Çorum iline bağlı İskilip ilçesinde tamamlayan İbrahim Engin Şenay 2010 yılında "Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü" nden mezun oldu.

2011 yılında "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararları Daire Başkanlığı" nda memuriyet hayatına başlayan Şenay, buradaki görevinin ardından "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü" bünyesinde "Sosyal Güvenlik Denetmeni" olarak olarak devlet hizmetine devam etti.

2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Kaymakam Adaylığı Sınavı" nı kazanarak "107. dönem Mülki İdare Amirliği Amasya Kaymakam Adayı" sıfatıyla mülki idare amirliğine intisap etti. İçişleri Bakanlığının tensibiyle Amasya' da il merkezi stajını tamamlamasının ardından Bilecik-Osmaneli ve Aydın-İncirliova ilçelerinde refiklik stajını tamamladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile ' 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcısı Kararnamesi ile  Siirt Eruh Kaymakamlığına atandı.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.