Eruh’ta parke taşı çalışması

Eruh 01.11.2023 - 14:21, Güncelleme: 01.11.2023 - 14:22 9647+ kez okundu.
 

Eruh’ta parke taşı çalışması

Eruh Belediyesi, yol genişletme ve parke taşı çalışmalarını sürdürüyor.
Eruh Belediyesi, Dih Mahallesinde yol genişletme ve kilitli parke taşı çalışması başlattı. Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede dar yolların genişletme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Çiftçi, çalışmaların Dih Mahallesinde sürdüğünü belirterek, “Memlekete hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Dih Mahallesinde yol genişletme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Yakın bir sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)
Eruh Belediyesi, yol genişletme ve parke taşı çalışmalarını sürdürüyor.

Eruh Belediyesi, Dih Mahallesinde yol genişletme ve kilitli parke taşı çalışması başlattı.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede dar yolların genişletme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Çiftçi, çalışmaların Dih Mahallesinde sürdüğünü belirterek,

“Memlekete hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Dih Mahallesinde yol genişletme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Yakın bir sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.