İnşaatı devam eden cami hayırseverlerden destek bekliyor

Siirt 18.04.2024 - 21:55, Güncelleme: 18.04.2024 - 21:55 2674 kez okundu.
 

İnşaatı devam eden cami hayırseverlerden destek bekliyor

İnşa süreci devam eden Sümer Caminin tamamlanması amacıyla Sümer Camisi Yaşatma ve Yürütme Derneği Başkanı Selahattin Sevcan hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getirdi.
Sümer Camisi inşa çalışmalarının tamamlanması amacıyla Sümer Camisi Yaşatma ve Yürütme Derneği Başkanı Selahattin Sevcan,  hayırseverlerin katkılarını beklediklerini belirterek “Camimizin inşaatında önemli bir yol kat ettik. Yaz mevsiminde 1 yılı dolacak olan cami inşaatını yakın süre içerisinde tamamlamayı hedeflesek de finansal kaynağa olan ihtiyaç nedeniyle inşa sürecini daha da hızlandırma konusunda sıkıntılar yaşanmakta. Bu bağlamda hayırseverlerimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz.” dedi. Sevcan, şimdiye kadar onlarca hayırseverin Sümer Camiinin inşasına katkıda bulunduğunu aktarırken “Hayırseverlerimizin sayesinde bu seviyeye kadar camimizi getirdik. Bundan sonrada onların katkılarıyla camimizi tamamlayacağız. Şuan kaba inşaatı neredeyse tamamlamış bulunmaktayız. Diğer inşa işlemleri için maddi kaynağa olan ihtiyacımız sürmekte az çok demeden herkesin katkıda bulunmasını istiyoruz.” sözlerini kullandı. Sümer Camisinin inşa çalışmaları aralıksız sürerken Sevcan, katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerin Sümer mahallesi muhtarlığına, Sümer Camisi Yaşatma ve Yürütme Derneği yönetimine ulaşarak gerekli bilgileri alıp katkı sağlayabileceklerini ifade edip “Yapılacak hayır katkılarının Allah katında kabul olmasını şimdiden diliyor.” cümlelerini sarf etti. (Abdulaziz ÖZCAN)
İnşa süreci devam eden Sümer Caminin tamamlanması amacıyla Sümer Camisi Yaşatma ve Yürütme Derneği Başkanı Selahattin Sevcan hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getirdi.

Sümer Camisi inşa çalışmalarının tamamlanması amacıyla Sümer Camisi Yaşatma ve Yürütme Derneği Başkanı Selahattin Sevcan,  hayırseverlerin katkılarını beklediklerini belirterek “Camimizin inşaatında önemli bir yol kat ettik. Yaz mevsiminde 1 yılı dolacak olan cami inşaatını yakın süre içerisinde tamamlamayı hedeflesek de finansal kaynağa olan ihtiyaç nedeniyle inşa sürecini daha da hızlandırma konusunda sıkıntılar yaşanmakta. Bu bağlamda hayırseverlerimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz.” dedi.

Sevcan, şimdiye kadar onlarca hayırseverin Sümer Camiinin inşasına katkıda bulunduğunu aktarırken “Hayırseverlerimizin sayesinde bu seviyeye kadar camimizi getirdik. Bundan sonrada onların katkılarıyla camimizi tamamlayacağız. Şuan kaba inşaatı neredeyse tamamlamış bulunmaktayız. Diğer inşa işlemleri için maddi kaynağa olan ihtiyacımız sürmekte az çok demeden herkesin katkıda bulunmasını istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Sümer Camisinin inşa çalışmaları aralıksız sürerken Sevcan, katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerin Sümer mahallesi muhtarlığına, Sümer Camisi Yaşatma ve Yürütme Derneği yönetimine ulaşarak gerekli bilgileri alıp katkı sağlayabileceklerini ifade edip “Yapılacak hayır katkılarının Allah katında kabul olmasını şimdiden diliyor.” cümlelerini sarf etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.