Kurtalan’da okul idarecilerine 'Sağlık Raporu' bilgilendirmesi

Siirt 17.04.2024 - 20:16, Güncelleme: 17.04.2024 - 20:16 3043 kez okundu.
 

Kurtalan’da okul idarecilerine 'Sağlık Raporu' bilgilendirmesi

Görevli personellerin sağlık raporlarını nasıl alacağı hakkında Okul İdarecileri bilgilendirildi.
Kurtalan’da görev yapın Okul İdarecilerine yönelik okullarda görevli personellerin sağlık raporlarının nasıl alınmaları gerektiği hakkında toplantı gerçekleştirildi. Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Karakış ve Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Handan Görgün Karakış tarafından Kurtalan’da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Okul İdarecileri ile Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kurtalan Öğretmen Evi Konferans salonunda saat 10.00’da gerçekleşen toplantıda,  görevli personellerin sağlık raporlarının nasıl alınmaları gerektiği hakkında bilgilendirme yapılırken gerekli prosedürler ve takip edilmesi gereken yönergeler üzerinde duruldu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Görevli personellerin sağlık raporlarını nasıl alacağı hakkında Okul İdarecileri bilgilendirildi.

Kurtalan’da görev yapın Okul İdarecilerine yönelik okullarda görevli personellerin sağlık raporlarının nasıl alınmaları gerektiği hakkında toplantı gerçekleştirildi.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Karakış ve Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Handan Görgün Karakış tarafından Kurtalan’da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Okul İdarecileri ile Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kurtalan Öğretmen Evi Konferans salonunda saat 10.00’da gerçekleşen toplantıda,  görevli personellerin sağlık raporlarının nasıl alınmaları gerektiği hakkında bilgilendirme yapılırken gerekli prosedürler ve takip edilmesi gereken yönergeler üzerinde duruldu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.