KURTALAN’DA YENİ BİR SERAMİK SATIŞ NOKTASI AÇILDI

Pervari 24.02.2024 - 20:16, Güncelleme: 24.02.2024 - 20:16 5763+ kez okundu.
 

KURTALAN’DA YENİ BİR SERAMİK SATIŞ NOKTASI AÇILDI

Seramik alanında tecrübeli ustaların yetiştiği Kurtalan’da seramik mağazası açılışı yapıldı.
Açılışı gerçekleşen Öz Uyanık Kardeşler Seramik Mağazası Kurtalan’da gelişmekte olan inşaat alanına yeni bir ivme katması bekleniyor. İlçede oldukça iddialı olduklarını dile getiren Öz Uyanık Kardeşler Seramik Mağazası sahibi Ramazan Uyanık, babadan öğrendikleri meslek çerçevesinde müşterilerinin yoğun talebi üzerine seramik mağazası açtıklarını dile getirerek şu sözlere yer verdi. “Babamızdan öğrendiğimiz seramik ve granit döşeme işinde bölgede en çok tercih edilen ustalar arasında ilk sıralardayız. Yaptığımız iş çok beğeniliyordu, müşterilerimiz seramik işine yabancı olduğu için malzeme konusunda da kendilerine yardımcı oluyordu. İlerleyen süreç içerisinde özelikle Kurtalan’da satılan seramiklerle aynı kalite de fakat daha düşük fiyatlarda malzeme bulmamız müşteri sayımızı artırırken seramik mağazası açmamızda ön ayak oldu. Hayırlısıyla mağazamızı açtık ve bütün müşterilerimizi yüksek kalite uygu fiyatlı seramik mağazamıza bekleriz.” Uyanık, seramik satışı yanında usta desteğinin de kendileri tarafından sağlanabildiğini belirtirken yılların tecrübesiyle müşteri memnuniyetlerini artırdıklarına işaret ederek “Biz hırdavat dükkanı değil Kurtalan’da bir ilk yaparak ustalık tecrübelerimizle birlikte seramik mağazası açtık.” açıklamasında bulundu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Seramik alanında tecrübeli ustaların yetiştiği Kurtalan’da seramik mağazası açılışı yapıldı.

Açılışı gerçekleşen Öz Uyanık Kardeşler Seramik Mağazası Kurtalan’da gelişmekte olan inşaat alanına yeni bir ivme katması bekleniyor.

İlçede oldukça iddialı olduklarını dile getiren Öz Uyanık Kardeşler Seramik Mağazası sahibi Ramazan Uyanık, babadan öğrendikleri meslek çerçevesinde müşterilerinin yoğun talebi üzerine seramik mağazası açtıklarını dile getirerek şu sözlere yer verdi.

“Babamızdan öğrendiğimiz seramik ve granit döşeme işinde bölgede en çok tercih edilen ustalar arasında ilk sıralardayız. Yaptığımız iş çok beğeniliyordu, müşterilerimiz seramik işine yabancı olduğu için malzeme konusunda da kendilerine yardımcı oluyordu. İlerleyen süreç içerisinde özelikle Kurtalan’da satılan seramiklerle aynı kalite de fakat daha düşük fiyatlarda malzeme bulmamız müşteri sayımızı artırırken seramik mağazası açmamızda ön ayak oldu. Hayırlısıyla mağazamızı açtık ve bütün müşterilerimizi yüksek kalite uygu fiyatlı seramik mağazamıza bekleriz.”

Uyanık, seramik satışı yanında usta desteğinin de kendileri tarafından sağlanabildiğini belirtirken yılların tecrübesiyle müşteri memnuniyetlerini artırdıklarına işaret ederek “Biz hırdavat dükkanı değil Kurtalan’da bir ilk yaparak ustalık tecrübelerimizle birlikte seramik mağazası açtık.” açıklamasında bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.