1 liraya 2 vuruştu şimdi artık 1 vuruş

Siirt 11.04.2024 - 12:52, Güncelleme: 11.04.2024 - 12:52 2530+ kez okundu.
 

1 liraya 2 vuruştu şimdi artık 1 vuruş

Boks makinelerinde enflasyona yenik düştü artık 1 liraya 2 vuruş değil 1 vuruş.
Özellikle gençler için stres atma amacıyla tasarlanmış olan ve madeni para karşılığında oynama hakkı tanıyan boks makinesi de enflasyondan nasibini aldı. Daha önce boks makinesine 1 liralık madeni para atılınca 2 defa yumruk topuna vuruş hakkı tanıyan makinenin artık 1 liraya tek vuruş hakkı tanıdığı görülüyor. Kurtalanlı gençler arasında da oldukça popüler olan boks makinesi stres atmak isteyen gençler arasında sıkça oynan bir oyun. Kurtalanlı gençler 1 liraya 2 yumruk atmak yerine 1 yumruk atmaya biraz tepki gösterse bile yinede bu oyun makinesinde stres atmayı seviyor. Boks makinesine yumruk atan Yunus Yorulmaz, arkadaşlarıyla beraber denk geldiklerinde bu makinede stres atmayı ihmal etmediklerini söylerken yumruğun itme ve gücü tarafından elde edilen sayısal skorun kendilerini oldukça mutlu ettiğini söylüyor. Yorulmaz, “Daha önce makinede oynarken attığımız 1 liraya 2 vuruş hakkımız olurdu şimdi artık 1 vuruş hak veriyor. Bu biraz can sıksa da yine bu oyunu oynamaktan vazgeçmiyoruz.” derken “Belki ilerde daha yüksek değerdeki madeni paralar çıkar ve bu makinede daha fazla yumruk atma hakkı verir.” diyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Boks makinelerinde enflasyona yenik düştü artık 1 liraya 2 vuruş değil 1 vuruş.

Özellikle gençler için stres atma amacıyla tasarlanmış olan ve madeni para karşılığında oynama hakkı tanıyan boks makinesi de enflasyondan nasibini aldı.

Daha önce boks makinesine 1 liralık madeni para atılınca 2 defa yumruk topuna vuruş hakkı tanıyan makinenin artık 1 liraya tek vuruş hakkı tanıdığı görülüyor.

Kurtalanlı gençler arasında da oldukça popüler olan boks makinesi stres atmak isteyen gençler arasında sıkça oynan bir oyun.

Kurtalanlı gençler 1 liraya 2 yumruk atmak yerine 1 yumruk atmaya biraz tepki gösterse bile yinede bu oyun makinesinde stres atmayı seviyor.

Boks makinesine yumruk atan Yunus Yorulmaz, arkadaşlarıyla beraber denk geldiklerinde bu makinede stres atmayı ihmal etmediklerini söylerken yumruğun itme ve gücü tarafından elde edilen sayısal skorun kendilerini oldukça mutlu ettiğini söylüyor.

Yorulmaz, “Daha önce makinede oynarken attığımız 1 liraya 2 vuruş hakkımız olurdu şimdi artık 1 vuruş hak veriyor. Bu biraz can sıksa da yine bu oyunu oynamaktan vazgeçmiyoruz.” derken “Belki ilerde daha yüksek değerdeki madeni paralar çıkar ve bu makinede daha fazla yumruk atma hakkı verir.” diyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.