15 TEMMUZ PARKI YAZA HAZIRLANIYOR

Siirt 19.03.2024 - 17:54, Güncelleme: 19.03.2024 - 17:54 2488+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ PARKI YAZA HAZIRLANIYOR

15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan süs havuzları için yürütülen çalışmada sona doğru gelindi.
Kurtalan oksijen kaynağı olan 15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan süs havuzları için yürütülen bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindi. Havuzların iç ve dış cephelerinde yer alan seramik kaplamalar yenileriyle değiştirilirken fiskeye motorları içinde bakım yapıldı. Yürütülen çalışmada görev alan Abdullah Türkan, havuzlarda renkli ışıklandırma sisteminin aktif hale getirildiğini belirterek “15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan süs havuzları için yürüttüğümüz çalışmalarımızın sonundayız. Havuz içi dekorasyon işleri tamamlandı yeni fiskeler takıldı ve renkli ışıklandırmaları da aktif hale getirildi. Su pompalarıysa bakımdan geçirilerek yerlerine monte edildi.” dedi. Türkan, yapılan çalışmalardan sonra gerekli kontroller yapıldıktan sonra süs havuzlarının faaliyete geçirileceğini sözlerine ekledi. (Mehmet Sadık AKSOY)
15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan süs havuzları için yürütülen çalışmada sona doğru gelindi.

Kurtalan oksijen kaynağı olan 15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan süs havuzları için yürütülen bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindi.

Havuzların iç ve dış cephelerinde yer alan seramik kaplamalar yenileriyle değiştirilirken fiskeye motorları içinde bakım yapıldı.

Yürütülen çalışmada görev alan Abdullah Türkan, havuzlarda renkli ışıklandırma sisteminin aktif hale getirildiğini belirterek “15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan süs havuzları için yürüttüğümüz çalışmalarımızın sonundayız. Havuz içi dekorasyon işleri tamamlandı yeni fiskeler takıldı ve renkli ışıklandırmaları da aktif hale getirildi. Su pompalarıysa bakımdan geçirilerek yerlerine monte edildi.” dedi.

Türkan, yapılan çalışmalardan sonra gerekli kontroller yapıldıktan sonra süs havuzlarının faaliyete geçirileceğini sözlerine ekledi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.