15 Temmuz Parkı’nda yaza hazırlık çalışmaları

Kurtalan 06.05.2024 - 21:48, Güncelleme: 06.05.2024 - 21:48 5547 kez okundu.
 

15 Temmuz Parkı’nda yaza hazırlık çalışmaları

Kurtalan Belediyesi tarafından spor alanlarında tadilat işlemlerine başlandı
İlkbahar sezonuyla birlikte parklarda spor yapanların sayısı artarken Kurtalan Belediyesi spor alanlarında tadilat işlemlerine başlandı. Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler birimi tarafından 15 Temmuz Park alanında yer alan basketbol ve voleybol sahasında tadilat işlemi yapılmaya başlandı. Yapılan tadilat işlemiyle birlikte belirginliğini kaybetmiş olan saha çizgilerini boyanarak kullanılabilir hale getirilirken parkta bulunan spor malzemelerinin de tadilat işleminden geçirileceği öğrenildi. Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler birim Amiri Seyfettin Ceylan; Kurtalan’da bulunan bütün park ve bahçelerde spor alanları ve spor malzemelerinin onarılacağını söylerken “Artık havalar sıcak vatandaşlar vakit geçirmek üzere parka akın akın geliyor. Özelikle spor yapmak amacıyla gelenlerin sayısı bir hayli fazla, hemşerilerimizin kullanılabilir alanlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla tadilat çalışmalarına başladık. Peyderpey çalışmalarımızı sürdürerek tadilat işlemlerimizi tamamlayacağız.” sözlerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Belediyesi tarafından spor alanlarında tadilat işlemlerine başlandı

İlkbahar sezonuyla birlikte parklarda spor yapanların sayısı artarken Kurtalan Belediyesi spor alanlarında tadilat işlemlerine başlandı.

Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler birimi tarafından 15 Temmuz Park alanında yer alan basketbol ve voleybol sahasında tadilat işlemi yapılmaya başlandı.

Yapılan tadilat işlemiyle birlikte belirginliğini kaybetmiş olan saha çizgilerini boyanarak kullanılabilir hale getirilirken parkta bulunan spor malzemelerinin de tadilat işleminden geçirileceği öğrenildi.

Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler birim Amiri Seyfettin Ceylan; Kurtalan’da bulunan bütün park ve bahçelerde spor alanları ve spor malzemelerinin onarılacağını söylerken “Artık havalar sıcak vatandaşlar vakit geçirmek üzere parka akın akın geliyor. Özelikle spor yapmak amacıyla gelenlerin sayısı bir hayli fazla, hemşerilerimizin kullanılabilir alanlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla tadilat çalışmalarına başladık. Peyderpey çalışmalarımızı sürdürerek tadilat işlemlerimizi tamamlayacağız.” sözlerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.