15 Temmuz Parkındaki kafe kapalı alanıyla müşterilerine sıcak ortam sunuyor

Kurtalan 28.12.2023 - 17:27, Güncelleme: 28.12.2023 - 17:27 2696+ kez okundu.
 

15 Temmuz Parkındaki kafe kapalı alanıyla müşterilerine sıcak ortam sunuyor

Kapalı alanlar müşteri çekmeye davam ederken Kurtalan’daki kafe işletmeleri hizmete yarışıyor.
Etkili olan soğuk havalar nedeniyle kapalı mekanlara giderek vakit geçirip sosyalleşen vatandaşların sayısı artarken, kapalı mekan işletmecileri oluşan talep nedeniyle işlerinin açıldığını belirtiyor. Kurtalan, 15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan Park Kafe işletmecisi Serhat Minaz, soğuk havanın etkisiyle işletmelerinin de müşteri sayılarının artığını belirtirken, “Özelikle gece vaktinde kafemizde müşteri yoğunluğu yaşıyoruz. Müşterilerimiz sosyalleşmek ve keyifli vakit geçirmek için kapalı alana sahip mekana geliyor.” dedi. Minaz, kafelerinde 65 tür yemek çeşidi ve 200’ün üstünde içecek çeşidiyle müşterilerine hizmet verdiklerini aktararak “2 dönümlük kafe alanımız yaz mevsiminde serin, kış mevsiminde ise kapalı alanıyla sıcak ve nezih bir ortam oluşturmakta. Yiyecek ve içecek çeşitlerimizle her zaman müşterilerimize hizmet etmekte onur duyuyoruz.” ifadelerini kaydetti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kapalı alanlar müşteri çekmeye davam ederken Kurtalan’daki kafe işletmeleri hizmete yarışıyor.

Etkili olan soğuk havalar nedeniyle kapalı mekanlara giderek vakit geçirip sosyalleşen vatandaşların sayısı artarken, kapalı mekan işletmecileri oluşan talep nedeniyle işlerinin açıldığını belirtiyor.

Kurtalan, 15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan Park Kafe işletmecisi Serhat Minaz, soğuk havanın etkisiyle işletmelerinin de müşteri sayılarının artığını belirtirken, “Özelikle gece vaktinde kafemizde müşteri yoğunluğu yaşıyoruz. Müşterilerimiz sosyalleşmek ve keyifli vakit geçirmek için kapalı alana sahip mekana geliyor.” dedi.

Minaz, kafelerinde 65 tür yemek çeşidi ve 200’ün üstünde içecek çeşidiyle müşterilerine hizmet verdiklerini aktararak “2 dönümlük kafe alanımız yaz mevsiminde serin, kış mevsiminde ise kapalı alanıyla sıcak ve nezih bir ortam oluşturmakta. Yiyecek ve içecek çeşitlerimizle her zaman müşterilerimize hizmet etmekte onur duyuyoruz.” ifadelerini kaydetti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.