20’inci maçta 20’inci galibiyet

Siirt 20.04.2024 - 20:27, Güncelleme: 20.04.2024 - 20:27 2553 kez okundu.
 

20’inci maçta 20’inci galibiyet

Kurtalanspor sezon başından beri sürdürdüğü namağlubiyet vasfını gerçekleşen Tillospor maçı karşılaşmasında da sürdürerek 6-1 üstünlük elde etti.
Siirt Stadyumunda oynan Kurtalanspor-Tillospor maç karşılaşması 6-1 üstünlükle Kurtalanspor lehine sonuçlandı. Kurtalanspor’un Tillospor’u yenilgiye uğratmasıyla takımın sezon boyunca gerçekleştirdiği 20 maçın 20’isinde galip geldiğini belirten Kurtalanspor takım Kaptanı Nevzat Çılgın; “Sezon başından beri ayını kararlılık ve azimle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın meyvelerini topladık. Kardeş takım Tillospor’la gerçekleştirdiğimiz 20’inci maç karşılaşmasının galibi olduk ve sezon boyunca yenilgi yüzü görmeyerek 20 maçında galibi olduk.” dedi. Çılgın, BAL ligi hedeflerine çok yakın olduklarını söylerken sezon boyunca yenilgi yüzü görmeyen Kurtalanspor’a bütün Kurtalanlıların güvenmesini istedi ve “Bu gurur bütün Kurtalan halkınındır. Bu gururu BAL ligiyle taçlandırarak taraftarımızın mutluluğuna mutluluk katacağız.” sözlerini sarf etti. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalanspor sezon başından beri sürdürdüğü namağlubiyet vasfını gerçekleşen Tillospor maçı karşılaşmasında da sürdürerek 6-1 üstünlük elde etti.

Siirt Stadyumunda oynan Kurtalanspor-Tillospor maç karşılaşması 6-1 üstünlükle Kurtalanspor lehine sonuçlandı.

Kurtalanspor’un Tillospor’u yenilgiye uğratmasıyla takımın sezon boyunca gerçekleştirdiği 20 maçın 20’isinde galip geldiğini belirten Kurtalanspor takım Kaptanı Nevzat Çılgın; “Sezon başından beri ayını kararlılık ve azimle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın meyvelerini topladık. Kardeş takım Tillospor’la gerçekleştirdiğimiz 20’inci maç karşılaşmasının galibi olduk ve sezon boyunca yenilgi yüzü görmeyerek 20 maçında galibi olduk.” dedi.

Çılgın, BAL ligi hedeflerine çok yakın olduklarını söylerken sezon boyunca yenilgi yüzü görmeyen Kurtalanspor’a bütün Kurtalanlıların güvenmesini istedi ve “Bu gurur bütün Kurtalan halkınındır. Bu gururu BAL ligiyle taçlandırarak taraftarımızın mutluluğuna mutluluk katacağız.” sözlerini sarf etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.