7 personel alınacak

Güncel 12.04.2023 - 17:55, Güncelleme: 12.04.2023 - 17:55 2103+ kez okundu.
 

7 personel alınacak

Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 7 personel alınacağı duyuruldu.
Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 3 adem eğiticisi, 2 adem koordinatörü, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi olmak üzere toplamda 7 personel alınacağı bildirildi. Siirt Valiliğinden yapılan duyuruya göre, iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin 24 Nisan tarihine kadar Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bizzat başvurmaları gerektiği belirtilerek detaylı bilgilere Siirt Valiliği’nin sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi. (Haber Merkezi)
Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 7 personel alınacağı duyuruldu.

Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 3 adem eğiticisi, 2 adem koordinatörü, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi olmak üzere toplamda 7 personel alınacağı bildirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan duyuruya göre, iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin 24 Nisan tarihine kadar Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bizzat başvurmaları gerektiği belirtilerek detaylı bilgilere Siirt Valiliği’nin sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.