Abdülhakim Sevgili seçim çalışmaları ve projeleri hakkında konuştu (Görüntülü Haber)

Siirt 18.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 18.02.2024 - 18:34 3768+ kez okundu.
 

Abdülhakim Sevgili seçim çalışmaları ve projeleri hakkında konuştu (Görüntülü Haber)

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler hakkında Kurtalan Gazatesi muhabirine açıklamalarda bulunan DEM Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Sevgili; “Beldemizin geleceği için Zokeyt halkının oylarına talibiz.” dedi.
DEM Parti Kayabağalar Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Sevgili, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında gazetemize verdiği röportajda son derece kararlı olduklarını ve bu kararlılıklarını seçimi kazanarak taçlandıracaklarını söyledi. Sevgili, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek gerek sosyal medya platformlarında gerekse de yüz yüze yaptıkları görüşmelerde DEM Parti Kayabağlar Belde Örgütü ile birlikte beraber çalışarak belde sakinlerinden oy istediklerini söylerken belde de bulanan seçmenlerin kendilerine son derece mütevazı ve destekçi çıktıklarına işaret etti. “Yönetim anlayışımızda ben değil biz olgusuyla hareket ediyoruz.” diyen Sevgili ikilikçi tutumlara katiyen izin vermediklerini ve halkçı tutumlarından taviz vermediklerini net ifadelerle belirtti. Seçim vaatlerini sıralayan DEM Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı; “Halkımızın sorunlarını yakinen biliyoruz. Özelikle su konusu bizler için öncelikli hedefler arasında bunu çözmek temel gayemizdir. Yeşil alan konusunda da beldemizde eksiklilikler olduğunu görüyoruz. Belde sakinlerimizin aileleriyle birlikte güven içinde gideceği ve keyifli vakit geçireceği büyük bir park yapacağız.” sözlerini kullandı. Ulaşım konusunda kandınlar, gençler ve yaşlılar için çalışmaları olacağını söyleyen Sevgili, “Belediyemizin hizmet potansiyelini olabilecek en üst düzeyde eşit bir şekilde ve kolektif bir tutum içerisinde sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” sözlerini kullanırken belediyenin kapısının herkese açık olacağını vurguladı. Kara propagandaların ve kendilerine dönük yalan yanlış söylemlerin üstesinden geleceklerini de sözlerine ekleyen Sevgili röportajın devamında şu sözleri sarf etti. “DEM Parti çatısı altında bu yola baş koymuş bulunmaktayız. Kara propagandalara yanlış söylem ve ithamlara hiçbir Kayabağlar ferdinin inanmaması gerekiyor. Yıllardan beri DEM Parti siyasetine gönül vermiş bir kardeşleri olarak onlara sözümüzdür hiçbir ayrım ve gayrım yapmadan gönülleri fethede ede beldemizi yöneteceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın biz varız buradayız ve bir bütünüz. Bu tünlük içerisinde mutlak suret ile kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler hakkında Kurtalan Gazatesi muhabirine açıklamalarda bulunan DEM Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Sevgili; “Beldemizin geleceği için Zokeyt halkının oylarına talibiz.” dedi.

DEM Parti Kayabağalar Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Sevgili, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında gazetemize verdiği röportajda son derece kararlı olduklarını ve bu kararlılıklarını seçimi kazanarak taçlandıracaklarını söyledi.

Sevgili, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek gerek sosyal medya platformlarında gerekse de yüz yüze yaptıkları görüşmelerde DEM Parti Kayabağlar Belde Örgütü ile birlikte beraber çalışarak belde sakinlerinden oy istediklerini söylerken belde de bulanan seçmenlerin kendilerine son derece mütevazı ve destekçi çıktıklarına işaret etti.

“Yönetim anlayışımızda ben değil biz olgusuyla hareket ediyoruz.” diyen Sevgili ikilikçi tutumlara katiyen izin vermediklerini ve halkçı tutumlarından taviz vermediklerini net ifadelerle belirtti.

Seçim vaatlerini sıralayan DEM Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı; “Halkımızın sorunlarını yakinen biliyoruz. Özelikle su konusu bizler için öncelikli hedefler arasında bunu çözmek temel gayemizdir. Yeşil alan konusunda da beldemizde eksiklilikler olduğunu görüyoruz. Belde sakinlerimizin aileleriyle birlikte güven içinde gideceği ve keyifli vakit geçireceği büyük bir park yapacağız.” sözlerini kullandı.

Ulaşım konusunda kandınlar, gençler ve yaşlılar için çalışmaları olacağını söyleyen Sevgili, “Belediyemizin hizmet potansiyelini olabilecek en üst düzeyde eşit bir şekilde ve kolektif bir tutum içerisinde sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” sözlerini kullanırken belediyenin kapısının herkese açık olacağını vurguladı.

Kara propagandaların ve kendilerine dönük yalan yanlış söylemlerin üstesinden geleceklerini de sözlerine ekleyen Sevgili röportajın devamında şu sözleri sarf etti.

“DEM Parti çatısı altında bu yola baş koymuş bulunmaktayız. Kara propagandalara yanlış söylem ve ithamlara hiçbir Kayabağlar ferdinin inanmaması gerekiyor. Yıllardan beri DEM Parti siyasetine gönül vermiş bir kardeşleri olarak onlara sözümüzdür hiçbir ayrım ve gayrım yapmadan gönülleri fethede ede beldemizi yöneteceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın biz varız buradayız ve bir bütünüz. Bu tünlük içerisinde mutlak suret ile kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.