Açık Öğretim Lisesi sınavları tamamlandı

Siirt 17.03.2024 - 17:13, Güncelleme: 17.03.2024 - 17:13 3155+ kez okundu.
 

Açık Öğretim Lisesi sınavları tamamlandı

Kurtalan’da 4 okul sınav binası olarak hizmet verdiği Açık Öğretim lisesi sınavları yapılan 3 oturumla tamamlandı.
Türkiye geneli gerçekleşen sınav Kurtalan’da Cumhuriyet Orta Okulu, Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere 4 okulda gerçekleştirildi. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınavının 3. oturumu ise yarın saat 10.00 uygulanacak olup sınav, çoktan seçmeli dört şıklı ve her bir ders için ayrı olmak üzere 11 sorudan oluşacak testler hâlinde gerçekleşti. Adaylar sınav binalarına polis aramasından geçip fotoğraflı sınav giriş belgesi ve T.C. kimlik kartı göstererek girdi. (Mehmet Sadık AKSOY)    
Kurtalan’da 4 okul sınav binası olarak hizmet verdiği Açık Öğretim lisesi sınavları yapılan 3 oturumla tamamlandı.

Türkiye geneli gerçekleşen sınav Kurtalan’da Cumhuriyet Orta Okulu, Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere 4 okulda gerçekleştirildi.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınavının 3. oturumu ise yarın saat 10.00 uygulanacak olup sınav, çoktan seçmeli dört şıklı ve her bir ders için ayrı olmak üzere 11 sorudan oluşacak testler hâlinde gerçekleşti.

Adaylar sınav binalarına polis aramasından geçip fotoğraflı sınav giriş belgesi ve T.C. kimlik kartı göstererek girdi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.