Adıyaman'da polis ekipleri vatandaşları bilgilendirdi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 26.02.2024 - 12:30, Güncelleme: 26.02.2024 - 12:14 1415+ kez okundu.
 

Adıyaman'da polis ekipleri vatandaşları bilgilendirdi

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da polis ekipleri esnaf ve vatandaşları çeşitli konularda uyarıp bilgilendirmede bulundu.Altınşehir Mahallesi Gökkuşağı Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İl Emniyet Toplum Destekli Polis ekipleri, internet dolandırıcılığı, kadın destek uygulaması (KADES), ikamet ve işyerinden hırsızlık ve teknoloji bağımlığı konusunda uyararak el broşörleri dağıttı.Ekipler, vatandaşları suçlardan ve suçlulardan korunabilmeleri için almaları gereken güvenlik önlemleri konusunda da bilgilendirdi.

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da polis ekipleri esnaf ve vatandaşları çeşitli konularda uyarıp bilgilendirmede bulundu.

Altınşehir Mahallesi Gökkuşağı Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İl Emniyet Toplum Destekli Polis ekipleri, internet dolandırıcılığı, kadın destek uygulaması (KADES), ikamet ve işyerinden hırsızlık ve teknoloji bağımlığı konusunda uyararak el broşörleri dağıttı.

Ekipler, vatandaşları suçlardan ve suçlulardan korunabilmeleri için almaları gereken güvenlik önlemleri konusunda da bilgilendirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.