AFAD’tan Siirt Üniversitesi’ne ziyaret

Siirt 18.05.2023 - 13:27, Güncelleme: 18.05.2023 - 13:27 1382+ kez okundu.
 

AFAD’tan Siirt Üniversitesi’ne ziyaret

Siirt İl AFAD Yönetimi, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak üst yönetimini ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Siirt Üniversitesi ve Siirt İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonuyla yapılan çalışmalar ve gelecekte ortaklaşa yapılacak olan projeler değerlendirildi. Olası afet durumlarında paydaşlık ruhu ile hareket edecek Siirt Üniversitesi Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü bünyesinde kurulması planlanan “Arama-Kurtarma Takımı” için fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca İl Risk Azaltma Projesi (İRAP) kapsamında yapılan akademik danışmanlık hizmetlerinin ilerletilmesi ve geliştirilmesi istişare edildi. AFAD Müdürü Cahit Akkoyun misafirperverliği ve gösterdikleri ilgi ve deprem süresi boyunca Siirt Üniversitesi’nin deprem bölgelerinde göstermiş olduğu hassasiyet ve çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’a teşekkür etti.  (Haber Merkezi)
Siirt İl AFAD Yönetimi, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak üst yönetimini ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Siirt Üniversitesi ve Siirt İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonuyla yapılan çalışmalar ve gelecekte ortaklaşa yapılacak olan projeler değerlendirildi.

Olası afet durumlarında paydaşlık ruhu ile hareket edecek Siirt Üniversitesi Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü bünyesinde kurulması planlanan “Arama-Kurtarma Takımı” için fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca İl Risk Azaltma Projesi (İRAP) kapsamında yapılan akademik danışmanlık hizmetlerinin ilerletilmesi ve geliştirilmesi istişare edildi.

AFAD Müdürü Cahit Akkoyun misafirperverliği ve gösterdikleri ilgi ve deprem süresi boyunca Siirt Üniversitesi’nin deprem bölgelerinde göstermiş olduğu hassasiyet ve çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’a teşekkür etti. 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.