AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI O TARİHE KADAR AÇIKLAYACAK!

Pervari 16.01.2024 - 16:34, Güncelleme: 16.01.2024 - 16:34 6837+ kez okundu.
 

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI O TARİHE KADAR AÇIKLAYACAK!

DEM Parti aday belirleme süreçlerini tamamlamasının ardından gözler AK Parti’ye çevrildi.
Bölgede en fazla seçmene sahip AK Parti ve DEM Partinin belediye başkan adayları vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. DEM Parti’nin aday sürecini belirlemesinin ardından gözler AK Parti’ye çevrildi. AK Parti’nin belediye başkan adayı ve açıklanmayan diğer illerin belediye başkan adaylarının 18 Ocak’ta grup toplantısında açıklanacağı öğrenildi. AK Parti’de yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylar şekilleniyor. 7 Ocak’ta 26 ilin adayını duyurulurken, kalan 48 ilin belediye başkan adayının da kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor. İlçe adaylarının 18 Ocak’ta yapılacak grup toplantısında açıklanmaması halinde iste 30 Ocak tarihine kadar açıklanacağı öğrenildi. Bu arada AK Parti’nin aday belirleme konusunda geç kaldığı ve bu konunun partililer arasında da eleştirildiği ifade ediliyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
DEM Parti aday belirleme süreçlerini tamamlamasının ardından gözler AK Parti’ye çevrildi.

Bölgede en fazla seçmene sahip AK Parti ve DEM Partinin belediye başkan adayları vatandaşlar tarafından merak ediliyordu.

DEM Parti’nin aday sürecini belirlemesinin ardından gözler AK Parti’ye çevrildi.

AK Parti’nin belediye başkan adayı ve açıklanmayan diğer illerin belediye başkan adaylarının 18 Ocak’ta grup toplantısında açıklanacağı öğrenildi.

AK Parti’de yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylar şekilleniyor. 7 Ocak’ta 26 ilin adayını duyurulurken, kalan 48 ilin belediye başkan adayının da kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

İlçe adaylarının 18 Ocak’ta yapılacak grup toplantısında açıklanmaması halinde iste 30 Ocak tarihine kadar açıklanacağı öğrenildi.

Bu arada AK Parti’nin aday belirleme konusunda geç kaldığı ve bu konunun partililer arasında da eleştirildiği ifade ediliyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.