AK Parti Kayabağar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’tan manidar paylaşım

Siirt 29.02.2024 - 20:56, Güncelleme: 29.02.2024 - 20:56 6789+ kez okundu.
 

AK Parti Kayabağar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’tan manidar paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçime yönelik bir konuşmasından kesit paylaşan AK Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas dikkatleri üzerine çekti.
AK Parti Kayabağar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.  Nas, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşarak siyasi rakiplerine göndermede bulundu. AK Parti Kayabağlar Belediye Başka Adayının, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olan “Bunlar sirk cambazı. ‘Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim’ diyen sirk cambazlarına aldanmayın. AK Parti'den ayrılıp da bu partinin gölgesinde korsan siyaset yapmaya kalkana da kimse kusura bakmasın eyvallah etmeyiz." ifadelerinin geçtiği videoyu paylaşması birçok kişi tarafından manidar bulundu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçime yönelik bir konuşmasından kesit paylaşan AK Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas dikkatleri üzerine çekti.

AK Parti Kayabağar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 

Nas, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın
AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşarak siyasi rakiplerine göndermede bulundu.

AK Parti Kayabağlar Belediye Başka Adayının, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olan “Bunlar sirk cambazı. ‘Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim’ diyen sirk cambazlarına aldanmayın. AK Parti'den ayrılıp da bu partinin gölgesinde korsan siyaset yapmaya kalkana da kimse kusura bakmasın eyvallah etmeyiz." ifadelerinin geçtiği videoyu paylaşması birçok kişi tarafından manidar bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.