AK Parti Kayabağlar’da seçim lokali açılışı gerçekleştirdi

Siirt 25.02.2024 - 18:32, Güncelleme: 25.02.2024 - 18:32 3845+ kez okundu.
 

AK Parti Kayabağlar’da seçim lokali açılışı gerçekleştirdi

Kayabağlar’da coşkulu bir şekilde seçim lokali açılışı gerçekleştiren Ak Parti adayları seçime yönelik net mesajlar verdi.
Gerçekleşen açılış programına Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç, Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan’da katılarak Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’a destek istedi. Kurban kesimiyle başlayan açılış programında konuşma yapan Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç; önceki yerel seçimlerde Kayabağlar halkından destek istediklerini ve Kayabağlar halkının bu sese kulak vererek Ak Parti belediyeciliğiyle beldenin yönetildiğini belirtirken bu yönetim anlayışının hiç değişmeden Hasan Nas ile sürdürüleceğini ifade etti. Olgaç, belediyenin 5 yıl boyunca yaptıklarının tamamının Ak Parti hükümetinin sağladığı imkanlarla yapıldığını önemle vurgularken bu hizmetlerin devamının eskizsiz bir şekilde süreceğine işaret etti. Hasan Nas ise açılış programı kapsamında yaptığı Kürtçe konuşmada eşit ve adil bir yönetim anlayışıyla beldeyi hep beraber yöneteceklerini söylerken kardeşlik bağlamında Kayabağlar halkının tamamının ayrılmaz bütünlüğüne vurgu yaptı. Konuşması esnasında katılımcıların yoğun tezahüratlarına kulak kabartan Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas, “Allah’ın izniyle belediyeyi alacağız, ben bütün Zokeyt halkının adayıyım, diğer partilerin adayları da bizim kardeşimizdir.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)  
Kayabağlar’da coşkulu bir şekilde seçim lokali açılışı gerçekleştiren Ak Parti adayları seçime yönelik net mesajlar verdi.

Gerçekleşen açılış programına Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç, Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan’da katılarak Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’a destek istedi.

Kurban kesimiyle başlayan açılış programında konuşma yapan Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç; önceki yerel seçimlerde Kayabağlar halkından destek istediklerini ve Kayabağlar halkının bu sese kulak vererek Ak Parti belediyeciliğiyle beldenin yönetildiğini belirtirken bu yönetim anlayışının hiç değişmeden Hasan Nas ile sürdürüleceğini ifade etti.

Olgaç, belediyenin 5 yıl boyunca yaptıklarının tamamının Ak Parti hükümetinin sağladığı imkanlarla yapıldığını önemle vurgularken bu hizmetlerin devamının eskizsiz bir şekilde süreceğine işaret etti.

Hasan Nas ise açılış programı kapsamında yaptığı Kürtçe konuşmada eşit ve adil bir yönetim anlayışıyla beldeyi hep beraber yöneteceklerini söylerken kardeşlik bağlamında Kayabağlar halkının tamamının ayrılmaz bütünlüğüne vurgu yaptı.

Konuşması esnasında katılımcıların yoğun tezahüratlarına kulak kabartan Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas, “Allah’ın izniyle belediyeyi alacağız, ben bütün Zokeyt halkının adayıyım, diğer partilerin adayları da bizim kardeşimizdir.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.