AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 25.03.2024 - 17:30, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:48 1168+ kez okundu.
 

AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor

MARDİN (AA) - Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.İlçede seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Şahin, 5 yılda sunulan hizmetleri herkesin bildiğini söyledi.Şahin, "Allah'ın izni ile önümüzdeki süreçte de yarım kalan projelerimizi tamamlayacağız. Midyat'ı turizm şehri yaptık. Bütün esnafımız bundan yararlanıyor. Bu da AK Parti sayesinde oldu. Millet bahçelerinin sayısını artıracağız. Hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

MARDİN (AA) - Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.

İlçede seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Şahin, 5 yılda sunulan hizmetleri herkesin bildiğini söyledi.

Şahin, "Allah'ın izni ile önümüzdeki süreçte de yarım kalan projelerimizi tamamlayacağız. Midyat'ı turizm şehri yaptık. Bütün esnafımız bundan yararlanıyor. Bu da AK Parti sayesinde oldu. Millet bahçelerinin sayısını artıracağız. Hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet vermeyi sürdüreceğiz." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.