AK Parti Milletvekili Önen'den esnaf ziyareti

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 23.03.2024 - 11:30, Güncelleme: 23.03.2024 - 11:26 2298+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili Önen'den esnaf ziyareti

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Eyyübiye ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Partiden yapılan açıklamaya göre, Asya Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Önen, bu kapsamda Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte esnafı ziyaret etti.Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Önen, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin adaylarına destek istedi.

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Eyyübiye ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Asya Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Önen, bu kapsamda Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Önen, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin adaylarına destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.