AK Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Pervari 04.05.2023 - 18:26, Güncelleme: 04.05.2023 - 18:26 16935+ kez okundu.
 

AK Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Partililer seçim çalışmaları kapsamında Siirt’i karış karış gezerek seçmenlerden oy istiyor.
Seçime 10 gün kala AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı. Siirt’in tüm köylerini gezerek seçmenlerden oy isteniyor. Siirt’in en ücra köylerinden biri olan Belenoluk köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Siirt Milletvekili Adayı Lokman Özcan seçmenlerinden oy istedi. Özcan ziyaretinde vatandaşların talep ve sorunlarını da dinledi. Siirt halkının AK Parti’yi bağrına bastığını belirten Özcan; “Gittiğimiz tüm köylerde halk bizi bağrına basıyor. Yakından ilgi ve alaka gösteriyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Seçilmemiz halinde Siirt’in tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi. Özcan’a Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, AK Parti Pervari İlçe Başkanı Ziver Turşak, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti. Özcan ve beraberindekiler daha sonra Kubik ve Gölgeli köyünü de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. (Haber Merkezi)
AK Partililer seçim çalışmaları kapsamında Siirt’i karış karış gezerek seçmenlerden oy istiyor.

Seçime 10 gün kala AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı. Siirt’in tüm köylerini gezerek seçmenlerden oy isteniyor.

Siirt’in en ücra köylerinden biri olan Belenoluk köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Siirt Milletvekili Adayı Lokman Özcan seçmenlerinden oy istedi.

Özcan ziyaretinde vatandaşların talep ve sorunlarını da dinledi.

Siirt halkının AK Parti’yi bağrına bastığını belirten Özcan;

“Gittiğimiz tüm köylerde halk bizi bağrına basıyor. Yakından ilgi ve alaka gösteriyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Seçilmemiz halinde Siirt’in tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Özcan’a Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, AK Parti Pervari İlçe Başkanı Ziver Turşak, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.

Özcan ve beraberindekiler daha sonra Kubik ve Gölgeli köyünü de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.