AK Parti Siirt Milletvekili Gül, Kayabağlar’ı ziyaret etti

Siirt 12.03.2024 - 14:24, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:24 2302+ kez okundu.
 

AK Parti Siirt Milletvekili Gül, Kayabağlar’ı ziyaret etti

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, seçim çalışmaları kapsamında Kayabağlar’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaret programında Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas ile bir araya gelen Gül, Ak Partinin beldede yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Gül, beldede esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de gerçekleştirerek Ak Parti olarak her zaman Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’ın destekçisi olduklarını ve Kayabağlarlı seçmenlerinde kendisine destek vermesini istedi.  İlk iftarını da Kayabağlar’da açan Mervan Gül, ziyaret programını sonlandırarak Siirt’e dönerken Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas; “Seçim çalışmaları kapsamında Kayabağlar’da bizleri ziyaret ederek desteklerini sunan Ak Parti Siirt Milletvekilimiz Sayın Mervan Gül’e teşekkür ediyorum Allah kendisinden razı olsun yaptığı ziyaretle bizleri onurlandırdı.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, seçim çalışmaları kapsamında Kayabağlar’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret programında Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas ile bir araya gelen Gül, Ak Partinin beldede yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Gül, beldede esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de gerçekleştirerek Ak Parti olarak her zaman Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’ın destekçisi olduklarını ve Kayabağlarlı seçmenlerinde kendisine destek vermesini istedi. 

İlk iftarını da Kayabağlar’da açan Mervan Gül, ziyaret programını sonlandırarak Siirt’e dönerken Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas; “Seçim çalışmaları kapsamında Kayabağlar’da bizleri ziyaret ederek desteklerini sunan Ak Parti Siirt Milletvekilimiz Sayın Mervan Gül’e teşekkür ediyorum Allah kendisinden razı olsun yaptığı ziyaretle bizleri onurlandırdı.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.