AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Pervari ilçesini ziyaret etti

Pervari 15.08.2023 - 15:58, Güncelleme: 15.08.2023 - 15:59 15524+ kez okundu.
 

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Pervari ilçesini ziyaret etti

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Pervari ilçesini ziyaret eden Gül, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların Siirt-Pervari yolu çalışmaları hakkındaki sorulara da yanıt veren Gül, yolun çalışmaların hızlandırılacağını belirtti. İlçede doğalgaz çalışmalarının da 2025-2026 yıllarında tamamlanarak hizmete sunulacağı müjdesini veren Gül, daha sonra ilçeden ayrıldı. Gül’e AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Başkan'ımız Cangir Bayram ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da eşlik etti. (Haber Merkezi)
AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Pervari ilçesini ziyaret eden Gül, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Vatandaşların Siirt-Pervari yolu çalışmaları hakkındaki sorulara da yanıt veren Gül, yolun çalışmaların hızlandırılacağını belirtti.

İlçede doğalgaz çalışmalarının da 2025-2026 yıllarında tamamlanarak hizmete sunulacağı müjdesini veren Gül, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Gül’e AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Başkan'ımız Cangir Bayram ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.