?>

CoolAer savunma sanayisine yerli ve yenilikçi iklimlendirme sistemleri sağlıyor

CoolAer İklimlendirme Sistemleri AŞ, havacılık tesisleri, kara platformları, deniz platformları ve raylı sistem platformları için iklimlendirme cihaz ve ekipmanlarının geliştirilmesi ve üretilmesinde, yerli ve yenilikçi teknolojik ürün ailesiyle hizmet ve

Ekonomi - 3 yıl önce

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CoolAer iklimlendirme sistemlerindeki ürün ailesiyle, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İDEF’23 16.’cı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda.
CoolAer, kara, hava, deniz, demir yolu gibi savunma sanayisinin her alanında ileri teknolojiye sahip iklimlendirme sistemleri sunuyor.
Günümüzde savunma sanayide akıllı teknolojilerin kullanılması nedeniyle, bu ürünlerin belli bir ısıda muhafaza edilmesi gerekiyor. Aksi halde aşırı sıcağa veya soğuğa maruz kaldıklarında çalışamaz hale gelebiliyor.
Örneğin, İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın (SİHA) yer kontrol istasyonlarının belli bir sıcaklıkta tutulması gerekiyor. Cihazların içinde ciddi teknoloji bulunuyor ve bu teknolojileri özel iklimlendirmek gerekiyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen CoolAer İklimlendirme Sistemleri AŞ Genel Müdürü Rıfat Kayapınar, son 6 yıldır iklimlendirme konusunda global çapta başarılı projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Kayapınar, şunları kaydetti:

"20 yılı aşkın bilgi birikimi ve tecrübeye sahip 60’ın üzerindeki mühendisimiz ve yüzlerce çalışanımız ile son yıllarda iklimlendirme alanında küresel ölçekte başarılı projelere imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Telekomünikasyon ve veri merkezleri gibi alanlarda ağırlıklı olarak iklimlendirme cihaz ve ekipmanlarının üretimini yapan şirketimiz, son yıllarda savunma sanayiye hızlı bir giriş yaptı. İDEF’23 Fuarı’nda, hangarlarda hava sistemlerinde kullanılan PIT sistemleri ve hava platformlarının iklimlendirilmesi için kullanılan PCA üniteleri, kara ve hava sistemleri yer kontrol istasyonlarını iklimlendiren shelter klimaları ve mühimmat depoları iklimlendirmesi özel paket tipi soğutma sistemleri, deniz platformlarında askeri ve sivil gemiler için iklimlendirme sistemleri, raylı sistemler iklimlendirme sistemleri dahil geniş ürün ailemiz ile yer alıyoruz."
CoolAer İklimlendirme Sistemleri AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu ise AR-GE ve inovasyon odaklı olduklarının belirtti.

Zülkaroğlu, iklimlendirme cihaz ve ekipmanları ile fuarda ses getirdiklerini belirterek, ürünlere iç pazarın yanı sıra yurt dışından da yoğun ilgi ve talebin olduğunu kaydetti. (AA)

Haftanın Öne Çıkanları

Fiat, Otomobil Abonelik Sistemi'ni başlatıyor

2023-07-22 15:30 - Ekonomi

Pervari Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

2023-07-20 00:26 - Pervari

Özcan, yapımı devam eden anaokulunu inceledi

2023-07-25 12:58 - Pervari

Baykan’da derede temizlik çalışması

2023-07-20 22:34 - Baykan

Tayini çıkan Hakim ve Savcı’ya veda etkinliği düzenlendi

2023-07-25 12:33 - Kurtalan

Döviz ve altına talep arttı!

2023-07-18 23:07 - Kurtalan

Fiyatlar artınca ikinci el Lastiklere talep arttı

2023-07-21 18:53 - Kurtalan

Multinet Up, MultiPay ile yemek kartı kullanıcılarına kolay ödeme deneyimi sunuyor

2023-07-20 16:30 - Ekonomi

Siirt ve Kurtalan Ziraat Odaları Başkanı Hüseyin Günbat,: “Anız Yakmak Çevre Katliamıdır”

2023-07-21 21:01 - Kurtalan

Şanlıurfaspor, Eyüpsporlu oyuncu Olivier Thill'i transfer etti

2023-07-21 22:30 - Spor

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 3 katılım bankası birleşiyor

17:37 - Ekonomi

Mayıs enflasyonu belli oldu! Emekli ve Memur Maaşlarına Ne Kadar Zam Gelecek?

10:19 - Ekonomi

Altında Tahminler Değişti!

09:23 - Ekonomi

Emekli ve Memur Temmuz Zammını Bekliyor: İşte Kulislerde Konuşulan Rakam!

12:26 - Ekonomi

Kamu işçilerine ilave tediye müjdesi! Ödeme tarihleri açıklandı

16:01 - Ekonomi

Günün Manşetleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Diyarbakır'da konuştu:

23:28 - Siirt

Siirt'te trafik denetimi yapıldı

23:27 - Siirt

Kurtalan'da Cip Tarlaya Savruldu: Bir Kişi Yaralandı

17:58 - Siirt

Siirt Barosu’ndan Koç Grubu'na Yönelik Silahlı Saldırılara Tepki

17:17 - Siirt

Siirt'te LGS Sınav Güvenliği İçin Kritik Toplantı

16:06 - Siirt