?>

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Batman'da söyleşiye katıldı

Gündem - 2 yıl önce

BATMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Batman'da gençlerle söyleşide bir araya geldi.
Eminoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen "Gençlerle Biz Bize Söyleşi Programı"nda, her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi.
Bakanlık olarak Batman'da da güzel işler yapıldığını aktaran Eminoğlu, kentte sporcuların yetiştiğini, gençlik merkezlerinin, genç ofislerinin ve yurtların bulunduğunu belirtti.
Gençlik için daha fazlası için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Eminoğlu, Bakanlık tarafından kentte yürütülen projelerin olduğunu, bunların artırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Bakanlık olarak sadece Batman'da değil 81 ilin tamamında 10 binin üzerinde tesisle gençlerin hizmetinde olduklarını dile getiren Eminoğlu, gençlerin kendini yetiştirebilmesi için her türlü imkan ve altyapıyı oluşturduklarını vurguladı.

Eminoğlu, şöyle konuştu:

"Biz istiyoruz ki bütün gençlerimiz kendisini yetiştirsinler. Bu ülkeye, millete, bütün insanlığa hizmet etsinler. Sporda da sanatta da eğitimde de kültürde de teknolojide de. Bunun için alt yapı ve tesisler hazır. Sporu tabana yayıyoruz. Gençlik merkezlerinde teknoloji çalışmaları yürütülüyor. Deneyap atölyelerimiz var. Batman'da da var. Merkezlerde 104 deneyap atölyemizde gençlerimiz robotik kodlama, yapay zeka, kuantum fiziği gibi bir çok alanda kendilerini yetiştiriyorlar. TEKNOFEST'te hazırlık takımları buralarda oluşuyor ve TEKNOFEST'e katılıp ülkemizin teknoloji bağımsızlığı, milli teknoloji hamlesi ile ilgili de çalışmalarda bulunuyorlar."
Söyleşiye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gençler katıldı.
Haftanın Öne Çıkanları

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2024-01-27 13:00 - Gündem

Batman'da Filistin'e destek için araç konvoyu oluşturuldu

2024-01-27 20:00 - Gündem

ING Türkiye, TESK işbirliğiyle esnaflara destek oluyor

2024-01-30 20:00 - Ekonomi

Fark Ödemesi desteklemesi hesaplara yatırılmaya başlandı

2024-01-27 22:27 - Siirt

Diyarbakır'da deprem konutları içme suyu projesinde çalışmalar sürüyor

2024-01-29 18:30 - Gündem

Siirt-Batman karayolunda kaza: 3 Yaralı

2024-01-25 19:03 - Siirt

Kar ve tipi nedeniyle kapanan Siirt-Şırnak kara yolu trafiğe açıldı

2024-01-27 22:30 - Gündem

Adıyaman'da depremzede çocuklara sinema etkinliği

2024-01-26 18:00 - Gündem

Adıyaman'da hırsızlık operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

2024-01-29 15:00 - Gündem

Şanlıurfa'da devrilen minibüsteki 5 kişi yaralandı

2024-01-27 22:47 - Gündem

İlgili Haberler

On Numara sonuçları açıklandı! 26 Haziran 2026 On Numara sonuç sorgulama ekranı

21:56 - Gündem

Kadir İnanır hayatını kaybetti

19:39 - Gündem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Haftanın Birincisi Kim Oldu? 26 Haziran 2026 Yemekteyiz'i Kim Kazandı? 200 Bin TL'lik Büyük Ödül İki Yarışmacıya Gitti

18:45 - Gündem

Batman'da Bu Güzergah Cumartesi Günü Trafiğe Kapatılıyor

18:22 - Gündem

TV Yayın Akışı 26 Haziran 2026 Cuma! Bugün TV'de Ne Var? Kanal D, TRT 1, ATV, Show TV, Star TV, NOW TV ve TV8 Yayın Akışı Belli Oldu

18:16 - Gündem

Günün Manşetleri

Siirt Fıstığında Verim Kaybına Çözüm: Üreticilere Erkek Aşı Kalemi Desteği Başladı

14:36 - Siirt

Siirt'te Koroner Anjiyografi Workshop'unda 6 Hastanın Tıkalı Damarı Açıldı

12:48 - Siirt

Siirt'in En Çok Ziyaret Edilen Turizm Yolunda Bakım Tamamlandı

11:29 - Siirt

Vali Kızılkaya'dan Kurtalan'da Taziye Ziyareti

23:56 - Siirt

Siirt'te Görev Yeri Değişen Kaymakamlar İçin Veda Programı Düzenlendi

23:54 - Siirt