?>

MasterChef 2026 Ahmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Türkiye 2026'da dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Ahmet Yıldırım, hazırladığı yöresel lezzetlerle jüri üyelerinin karşısına çıktı. Artvin'den yarışmaya katılan Yıldırım, hayvancılıkla uğraştığını ve kendi tariflerini MasterChef'te kanıtlamak istediğini söyledi.

Gündem - 2 saat önce

Yarışmada hamsi köftesi, su teresi ve kivi ekşisinden oluşan tabağını sunan Ahmet Yıldırım, özellikle şeflerin daha önce tatmadığı kivi ekşisiyle öne çıktı. Aldığı bir "evet" ve iki farklı değerlendirme sonucunda önlüğe bir adım daha yaklaşmayı başardı.

MasterChef Ahmet Yıldırım kimdir?

MasterChef Türkiye 2026 yarışmacılarından Ahmet Yıldırım, Artvin'den yarışmaya katıldı. Programdaki tanıtımında hayvancılıkla uğraştığını belirten Yıldırım, çocukluk hayali olan hayvancılığa geçtiğimiz yıl başladığını anlattı.
Yarışmacı, iki ineği ve bir danası bulunduğunu ifade ederken, yemek yapmaya olan ilgisinin ise ailesinden geldiğini söyledi. Üniversite yıllarında mutfaklarda çalıştığını belirten Ahmet Yıldırım, bu deneyimlerini MasterChef'te göstermek istediğini dile getirdi.

Ahmet Yıldırım kaç yaşında?

Ahmet Yıldırım'ın yaşı programda açıklanmadı. Yarışmacı mesleği, yaşamı ve memleketi hakkında bilgi verirken yaşına ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Ahmet Yıldırım nereli?

MasterChef yarışmacısı Ahmet Yıldırım, Artvin'den yarışmaya katıldı. Program boyunca Karadeniz mutfağından esinlenen lezzetler hazırlayan yarışmacı, memleketine özgü ürünleri tanıtmaya çalıştı.

MasterChef'te hangi yemeği yaptı?

Ahmet Yıldırım, şeflere hamsi köftesi, su teresi ve kivi ekşisinden oluşan bir tabak sundu. Özellikle Artvin yöresinde kullanılan kivi ekşisi, jüri üyelerinin dikkatini çekti.
Şefler, kivi ekşisini ilk kez tattıklarını belirtirken, ürünün farklı ve başarılı bir fikir olduğunu ifade etti. Ancak tabağın sunumu ve detaylar konusunda bazı eleştiriler de yapıldı.

Şefler Ahmet Yıldırım için ne dedi?

Danilo Şef, yarışmacının getirdiği ürünleri ilginç bulduğunu ve tabağın potansiyel taşıdığını söyledi. Somer Şef ise kullanılan malzemelerin değerli olduğunu ancak sunumun daha özenli olabileceğini belirtti.
Mehmet Şef ise özellikle kivi ekşisini çok beğendiğini ifade ederek, yarışmacının gelişimini görmek istediğini söyledi ve "evet" oyu verdi.

Ahmet Yıldırım turu geçti mi?

Evet. Ahmet Yıldırım, MasterChef Türkiye seçmelerinde jüri üyelerinden aldığı olumlu değerlendirmeler sonucunda bir üst tura yükselmeyi başardı. Özellikle kivi ekşisi ve yöresel ürünleri kullanma tercihi, yarışmacının ön plana çıkmasını sağladı.
Haftanın Öne Çıkanları

Siirt'in bir ilçesi daha doğalgaza kavuşuyor

2026-06-10 20:38 - Siirt

Siirt’ten Karadeniz’e 20 yıl sonra ilk sefer!

2026-06-12 15:46 - Siirt

Siirt’te Hasat Başladı: Kilosunu 12,75 Liradan Satacaklar

2026-06-10 12:16 - Siirt

Kurtalan’da Bugün Vefat Edenler – 8 Haziran 2026

2026-06-08 10:29 - Vefat & Taziye

Temmuz 2026 memur zammı ne kadar olacak? 5 aylık enflasyon farkı belli oldu! Polis, öğretmen, doktor ve mühendis maaşları kaç TL'ye yükselecek?

2026-06-09 15:44 - Ekonomi

Altında Sert Düşüş Sürüyor: Dev Bankalardan Peş Peşe Uyarılar

2026-06-10 09:24 - Ekonomi

Siirtli Kadın, İstanbul'daki Kazada Hayatını Kaybetti

2026-06-08 18:33 - Siirt

ŞOK'ta bu hafta neler var? 10-16 Haziran kataloğunda kamp, plaj ve elektronik ürünleri öne çıktı

2026-06-09 13:54 - Ekonomi

Siirt Valisi Kızılkaya, Kurtalan’daki 150 Bin Tavuk Kapasiteli Tesisi İnceledi

2026-06-11 15:25 - Siirt

Survivor’da 7 Haziran’da kim elenecek? Düello eşleşmeleri belli oldu! Adaya kim veda edecek?

2026-06-07 20:27 - Gündem

İlgili Haberler

MasterChef Hasan Alp Karabacak kimdir, kaç yaşında, nereli?

20:11 - Gündem

MasterChef Olabiyi Lawal kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonlu gelinle evlenen Nijeryalı şef dikkat çekti

20:04 - Gündem

MasterChef Barış Özer kimdir, kaç yaşında, nereli? Diyetisyen yarışmacı üçleme tabağıyla dikkat çekti

19:39 - Gündem

14 Haziran TV yayın akışı: Bu akşam hangi diziler, filmler ve programlar var?

18:49 - Gündem

BİM 16 Haziran aktüel kataloğu açıklandı: Bu hafta hangi ürünler indirimde?

18:47 - Gündem

Günün Manşetleri

Siirt-Şırnak karayolunda su tankeri devrildi: Sürücü ağır yaralandı

19:47 - Siirt

Kurtalan’da çocukların istediği park tamamlandı

18:18 - Siirt

Kurtalan’a Su Veren Ana Hatta Arıza!

17:54 - Siirt

Siirt’te yeni restoran dualarla hizmete açıldı

17:10 - Siirt

Tarım Sezonu Öncesi Siirt’te Yol Seferberliği

17:05 - Siirt