Araç sahiplerine bayram öncesi bakım uyarısı

Siirt 03.04.2024 - 19:59, Güncelleme: 03.04.2024 - 19:59 2547+ kez okundu.
 

Araç sahiplerine bayram öncesi bakım uyarısı

Ramazan Bayramında uzun yola çıkacak vatandaşlara oto yağlama ve yıkama ustasından uyarı.
Ramazan Bayramında uzaklara gitmeyi planlayan vatandaşlara Hakan Auto Oto Yağlama ve Yıkama sahibi Hakan Selen uyarıda bulundu. Selen, arabasıyla uzak mesafelere gidecek olan araba sahiplerinin arabalarını motor yağı, şanzıman yağı, antifiriz, yağ filtresi ve yakıt filtresi gibi önemli aksamları mutlaka kontrol ettirmesi ve motorun performansı etkileyen bu aksamların değişmesi gerektiğini söyledi. Belirli kilometrelerden sonra değiştirilmesi gereken bu aksamların uzun süreli değişmemesi araba motorlarının çalışmasını sağlayan hareketli parçaların bozulmasına neden olduğunu ifade eden Selen, bu konuda araba sahiplerinin bakımlarını tam olarak yapması ve bu şekilde uzun yolla çıkması gerektiğini aktarıp bu konuda Kurtalanlı araba sahiplerinin hizmetinde olacağını söyledi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Ramazan Bayramında uzun yola çıkacak vatandaşlara oto yağlama ve yıkama ustasından uyarı.

Ramazan Bayramında uzaklara gitmeyi planlayan vatandaşlara Hakan Auto Oto Yağlama ve Yıkama sahibi Hakan Selen uyarıda bulundu.

Selen, arabasıyla uzak mesafelere gidecek olan araba sahiplerinin arabalarını motor yağı, şanzıman yağı, antifiriz, yağ filtresi ve yakıt filtresi gibi önemli aksamları mutlaka kontrol ettirmesi ve motorun performansı etkileyen bu aksamların değişmesi gerektiğini söyledi.

Belirli kilometrelerden sonra değiştirilmesi gereken bu aksamların uzun süreli değişmemesi araba motorlarının çalışmasını sağlayan hareketli parçaların bozulmasına neden olduğunu ifade eden Selen, bu konuda araba sahiplerinin bakımlarını tam olarak yapması ve bu şekilde uzun yolla çıkması gerektiğini aktarıp bu konuda Kurtalanlı araba sahiplerinin hizmetinde olacağını söyledi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.