Aşı Seferberliği Devam Ediyor

Güncel 15.08.2021 - 20:16, Güncelleme: 15.08.2021 - 20:16 1815+ kez okundu.
 

Aşı Seferberliği Devam Ediyor

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında başlatılan aşı seferberliği Kurtalan’da hız kesmeden devam ediyor.
Kurtalan Kaymakamlığı koordinesinde oluşturan Mobil Aşı ekipleri Beykent, Bölüktepe, Yellice, Aksöğüt, Akçagedik, Beşler, köylerine giderek yerinde aşı faaliyetlerine devam etti. Mobil Aşı ekipleri ile birlikte köylere giderek çalışmaları takip den Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, aşılama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekün bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu,“İlçemizdeki tüm sağlık birimlerimizle koordineli bir şekilde aşılama faaliyetlerine devam ediyoruz. Ekiplerimiz gündüzleri köylerde aşılama faaliyetlerini sürdürürken, geceleri de ATM’ler Caddesinde kurduğumuz Mobil Aşı Standında vatandaşlarımıza aşı hizmeti sunuyoruz. Henüz aşısını yaptırmayan Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını istiyoruz ve kendilerini bir an önce aşı olmaya davet ediyoruz. Çünkü aşı toplumsal olarak da korunmamız için elimizdeki en önemli etken. Eğer toplumsal hayatın kesintiye uğramadan devam etmesini istiyorsak, aşılamamızı en kısa zamanda tamamlamamız gerekiyor” dedi.Aydın, hedef kitleye ne kadar yaklaşılırsa bulaş zincirini kırmanın da o kadar kolay olacağını sözlerine ekledi.
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında başlatılan aşı seferberliği Kurtalan’da hız kesmeden devam ediyor.

Kurtalan Kaymakamlığı koordinesinde oluşturan Mobil Aşı ekipleri Beykent, Bölüktepe, Yellice, Aksöğüt, Akçagedik, Beşler, köylerine giderek yerinde aşı faaliyetlerine devam etti.
Mobil Aşı ekipleri ile birlikte köylere giderek çalışmaları takip den Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, aşılama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.
Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekün bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu,
“İlçemizdeki tüm sağlık birimlerimizle koordineli bir şekilde aşılama faaliyetlerine devam ediyoruz. Ekiplerimiz gündüzleri köylerde aşılama faaliyetlerini sürdürürken, geceleri de ATM’ler Caddesinde kurduğumuz Mobil Aşı Standında vatandaşlarımıza aşı hizmeti sunuyoruz. Henüz aşısını yaptırmayan Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını istiyoruz ve kendilerini bir an önce aşı olmaya davet ediyoruz. Çünkü aşı toplumsal olarak da korunmamız için elimizdeki en önemli etken. Eğer toplumsal hayatın kesintiye uğramadan devam etmesini istiyorsak, aşılamamızı en kısa zamanda tamamlamamız gerekiyor” dedi.
Aydın, hedef kitleye ne kadar yaklaşılırsa bulaş zincirini kırmanın da o kadar kolay olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.