ATV kullanımı yaygınlaşıyor

Siirt 07.05.2024 - 17:46, Güncelleme: 07.05.2024 - 17:47 6198 kez okundu.
 

ATV kullanımı yaygınlaşıyor

Araba bakım ve kullanım maliyeti yükselince Kurtalanlılar küçük binek araçlara yöneldi
Pahalı olan bakım ve kullanım maliyeti nedeniyle Kurtalanlı vatandaşlar daha ekonomik olan küçük binek araçlara yöneliyor. Araba sahibi olmak her ne kadar lüks olduysa arabaya sahip çıkmakta bir o kadar lüks olduğu bu dönemlerde Kurtalanlı vatandaşlar artan araba masraflarından kurtulmak amacıyla daha küçük olan ve ekonomik olan alternatif binek araçlara yöneliyor. Araba sahibi olarak yüksek miktarlardaki vergi, harç, bakım gibi maliyetleri minimuma indirmek isteyen Kurtalanlı vatandaşlar motosiklet ve ATV gibi binek araçları kullanmayı tercih ediyor. Kurtalan’da esnaf olan Rasim Vergili, Oyacık köyünde ikamet ettiğini ve her gün köyden ilçe merkezine gelerek dükkanını işlettiğini belirtirken hafif ve ekonomik olduğu için ATV satın aldığını ve köyden şehre bu ATV ile gidip geldiğini söylerken ayrıca bağ-bahçe işlerine giderken de bu aracı kullandığını ve oldukça zevkli olduğunu söyledi. Rasim Vergili, geçen yıl satın aldığı ATV aracıyla istediği her yere gidebildiğini belirtirken gerek yakıt, gerekse de bakım maliyetleri açısından son derece ekonomik olduğunu söyleyip herkese tavsiye etti. (Abdulaziz ÖZCAN)
Araba bakım ve kullanım maliyeti yükselince Kurtalanlılar küçük binek araçlara yöneldi

Pahalı olan bakım ve kullanım maliyeti nedeniyle Kurtalanlı vatandaşlar daha ekonomik olan küçük binek araçlara yöneliyor.

Araba sahibi olmak her ne kadar lüks olduysa arabaya sahip çıkmakta bir o kadar lüks olduğu bu dönemlerde Kurtalanlı vatandaşlar artan araba masraflarından kurtulmak amacıyla daha küçük olan ve ekonomik olan alternatif binek araçlara yöneliyor.

Araba sahibi olarak yüksek miktarlardaki vergi, harç, bakım gibi maliyetleri minimuma indirmek isteyen Kurtalanlı vatandaşlar motosiklet ve ATV gibi binek araçları kullanmayı tercih ediyor.

Kurtalan’da esnaf olan Rasim Vergili, Oyacık köyünde ikamet ettiğini ve her gün köyden ilçe merkezine gelerek dükkanını işlettiğini belirtirken hafif ve ekonomik olduğu için ATV satın aldığını ve köyden şehre bu ATV ile gidip geldiğini söylerken ayrıca bağ-bahçe işlerine giderken de bu aracı kullandığını ve oldukça zevkli olduğunu söyledi.

Rasim Vergili, geçen yıl satın aldığı ATV aracıyla istediği her yere gidebildiğini belirtirken gerek yakıt, gerekse de bakım maliyetleri açısından son derece ekonomik olduğunu söyleyip herkese tavsiye etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.