Av Tüfeği Sahipleri dikkat! Ruhsat yenileme için son tarih 1 Eylül 2023

Pervari 27.08.2023 - 15:36, Güncelleme: 27.08.2023 - 15:36 14804+ kez okundu.
 

Av Tüfeği Sahipleri dikkat! Ruhsat yenileme için son tarih 1 Eylül 2023

1 Eylül 2023 tarihine kadar av tüfeği ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşlara para cezası verilerek tüfeklerine el konulacak
Av tüfeği sahiplerinin ruhsatlarını yenilemeleri için süre azalıyor. 1 Eylül 2023 tarihine kadar ruhsatlarını yenilemeleri gerektiği bildirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü aldığı karara göre, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların 1 Eylül 2023 tarihine kadar ruhsatlarını yenileme başvurusu yapmaları gerekiyor. Siirt Emniyet Müdürlüğü de yivsiz av tüfeği sahiplerini uyararak, ruhsatlarının geçerlilik süresi dolan vatandaşların 01Eylül 2023 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini belirtti. Av tüfeği ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşların av tüfeklerine el konularak 2 bin 864 lira para cezası verilerek av tüfeklerine el konulacağı kaydedildi. (Haber Merkezi)  
1 Eylül 2023 tarihine kadar av tüfeği ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşlara para cezası verilerek tüfeklerine el konulacak

Av tüfeği sahiplerinin ruhsatlarını yenilemeleri için süre azalıyor. 1 Eylül 2023 tarihine kadar ruhsatlarını yenilemeleri gerektiği bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü aldığı karara göre, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların 1 Eylül 2023 tarihine kadar ruhsatlarını yenileme başvurusu yapmaları gerekiyor.

Siirt Emniyet Müdürlüğü de yivsiz av tüfeği sahiplerini uyararak, ruhsatlarının geçerlilik süresi dolan vatandaşların 01Eylül 2023 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini belirtti.

Av tüfeği ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşların av tüfeklerine el konularak 2 bin 864 lira para cezası verilerek av tüfeklerine el konulacağı kaydedildi.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.