Ayakkabı fabrikasında üretilen ilk bin ayakkabıyı öğrencilere hediye edildi

Kurtalan 16.06.2023 - 14:57, Güncelleme: 16.06.2023 - 15:11 2472+ kez okundu.
 

Ayakkabı fabrikasında üretilen ilk bin ayakkabıyı öğrencilere hediye edildi

Kurtalan’da üretim yapan ayakkabı fabrikasında üretilen ilk bin ayakkabıyı Kurtalanlı öğrencilere hediye edildi.
Kurtalan’da istihdama yönelik Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliğince yapımı tamamlanarak kiraya verilen tekstilkent binalarında üretime başlayan Işıklar ayakkabı fabrikası, ilk ürettiği bin ayakkabıyı Kurtalan Kaymakamlığı’nın desteğiyle ilçedeki öğrencilere hediye etti. Işıklar Ayakkabıcılık firması Genel Müdürü Fesih Erol ilçede iki ay önce üretime başladıklarını, ilk ürettikleri ayakkabıları Kurtalan Kaymakamlığı’nın desteğiyle ilçedeki çocuklara hediye ettiklerini söyledi. Öğrencilere karne günü ayakkabıların dağıtıldığını belirten Erol, “Öğrencilerimizin karne heyecanı yaşadıkları gün bir sürpriz yapmak istedik. Bin öğrencimize dağıtılmak üzere ayakkabıları okul idarecilerine teslim ettik” dedi. Kurtalan Kaymakamlığı’nın desteğiyle Siirt genelinde toplamda 3 bin 500 ayakkabı dağıtımı yapacaklarını aktaran Erol, “Güneydoğuda ayakkabı üretimi yapan çok az firmadan biriyiz. Burada açtığımız fabrika ile hem ilçedeki gençlerimize iş imkanı sunmak hem de sosyal faaliyetler sürdürmek çabasındayız. Siirt genelinde okullar ve talebe yurtlarına toplamda 3 bin 500 çift ayakkabı yardımı yapma kararı aldık. Kurtalan Kaymakamlığının desteğiyle ilk olarak bin adedini öğrencilerimize hediye ettik.” dedi. Erol, ayakkabıların dağıtılmasına öncülük eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin’e de teşekkür etti. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da üretim yapan ayakkabı fabrikasında üretilen ilk bin ayakkabıyı Kurtalanlı öğrencilere hediye edildi.

Kurtalan’da istihdama yönelik Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliğince yapımı tamamlanarak kiraya verilen tekstilkent binalarında üretime başlayan Işıklar ayakkabı fabrikası, ilk ürettiği bin ayakkabıyı Kurtalan Kaymakamlığı’nın desteğiyle ilçedeki öğrencilere hediye etti.

Işıklar Ayakkabıcılık firması Genel Müdürü Fesih Erol ilçede iki ay önce üretime başladıklarını, ilk ürettikleri ayakkabıları Kurtalan Kaymakamlığı’nın desteğiyle ilçedeki çocuklara hediye ettiklerini söyledi.

Öğrencilere karne günü ayakkabıların dağıtıldığını belirten Erol,

“Öğrencilerimizin karne heyecanı yaşadıkları gün bir sürpriz yapmak istedik. Bin öğrencimize dağıtılmak üzere ayakkabıları okul idarecilerine teslim ettik” dedi.

Kurtalan Kaymakamlığı’nın desteğiyle Siirt genelinde toplamda 3 bin 500 ayakkabı dağıtımı yapacaklarını aktaran Erol,

“Güneydoğuda ayakkabı üretimi yapan çok az firmadan biriyiz. Burada açtığımız fabrika ile hem ilçedeki gençlerimize iş imkanı sunmak hem de sosyal faaliyetler sürdürmek çabasındayız. Siirt genelinde okullar ve talebe yurtlarına toplamda 3 bin 500 çift ayakkabı yardımı yapma kararı aldık. Kurtalan Kaymakamlığının desteğiyle ilk olarak bin adedini öğrencilerimize hediye ettik.” dedi.

Erol, ayakkabıların dağıtılmasına öncülük eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin’e de teşekkür etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.