Ayakkabı satıcılarında moraller sıfır!

Siirt 08.04.2024 - 17:53, Güncelleme: 08.04.2024 - 17:53 3628+ kez okundu.
 

Ayakkabı satıcılarında moraller sıfır!

Ayakkabı satıcılarında moraller sıfır bu bayram satışlar beklentilerin altında kaldı
Ramazan bayramı öncesi toptan aldıkları ürünleri bayram vesilesiyle satarız diye düşünen ayakkabı satıcıları satışların beklentilerin altında gerçekleştiğini kaydediyor. Ayakkabı satışları Ramazan Bayramı öncesi beklentilerin altında kaldı. Ramazan bayramı için son 2 gün kalırken ayakkabı satıcıları bayram öncesi bekledikleri satış oranlarını yakalayamadıklarını dile getirip ürünlerdeki fiyat artışına dikkati çekiyor. Çoğu tekstil ürününde olduğu gibi yılbaşından bu yana ayakkabı çeşitlerinde de fiyatların neredeyse yüzde 50 arttığına dikkat çeken Berat Ayakkabıcılık işletmesi sahibi Ali Yavuz; “Bayrama son 2 gün kaldı. Gördüğünüz gibi sattığımız çeşitlerin büyük bölümü elimizde duruyor. Yarına kadar ne kadar daha ürün satabiliriz bilemiyorum. Ama bu yıl ki bayramlarla geçmiş bayramları kıyasladığımda satışların aynı oranda gerçekleşmediği çok bariz bir biçimde ortada.” dedi. Yavuz, “Yılbaşından buyana ayakkabı çeşitleri yüzde 50 zam yedi.” derken “Bu zamları göz önünde tutuğumuz da müşterilerin ayakkabıları pahalı bulmasından talep göstermediği kanaatine varıyorum. Çünkü geçen yıllarda sattığımız ürünlerde mal aynı, kalite aynı, model yeni bir tek fiyatı değişik. Fiyatlar satışı etkiliyor. Ne yapacağız bilemiyorum, toptan aldığımız ürünleri perakende satmak büyük bir sorun haline geliyor. Enflasyon canavarını esnaf olarak iliklerimize kadar his ediyoruz.” sözlerini kullandı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Ayakkabı satıcılarında moraller sıfır bu bayram satışlar beklentilerin altında kaldı

Ramazan bayramı öncesi toptan aldıkları ürünleri bayram vesilesiyle satarız diye düşünen ayakkabı satıcıları satışların beklentilerin altında gerçekleştiğini kaydediyor.

Ayakkabı satışları Ramazan Bayramı öncesi beklentilerin altında kaldı. Ramazan bayramı için son 2 gün kalırken ayakkabı satıcıları bayram öncesi bekledikleri satış oranlarını yakalayamadıklarını dile getirip ürünlerdeki fiyat artışına dikkati çekiyor.

Çoğu tekstil ürününde olduğu gibi yılbaşından bu yana ayakkabı çeşitlerinde de fiyatların neredeyse yüzde 50 arttığına dikkat çeken Berat Ayakkabıcılık işletmesi sahibi Ali Yavuz; “Bayrama son 2 gün kaldı. Gördüğünüz gibi sattığımız çeşitlerin büyük bölümü elimizde duruyor. Yarına kadar ne kadar daha ürün satabiliriz bilemiyorum. Ama bu yıl ki bayramlarla geçmiş bayramları kıyasladığımda satışların aynı oranda gerçekleşmediği çok bariz bir biçimde ortada.” dedi.

Yavuz, “Yılbaşından buyana ayakkabı çeşitleri yüzde 50 zam yedi.” derken “Bu zamları göz önünde tutuğumuz da müşterilerin ayakkabıları pahalı bulmasından talep göstermediği kanaatine varıyorum. Çünkü geçen yıllarda sattığımız ürünlerde mal aynı, kalite aynı, model yeni bir tek fiyatı değişik. Fiyatlar satışı etkiliyor. Ne yapacağız bilemiyorum, toptan aldığımız ürünleri perakende satmak büyük bir sorun haline geliyor. Enflasyon canavarını esnaf olarak iliklerimize kadar his ediyoruz.” sözlerini kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.