Bakan Yerlikaya, yoldan çevirdiği motosikletle zanlıyı yakalayan o polisi tebrik etti

Güncel 16.09.2023 - 13:13, Güncelleme: 16.09.2023 - 13:13 2219+ kez okundu.
 

Bakan Yerlikaya, yoldan çevirdiği motosikletle zanlıyı yakalayan o polisi tebrik etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu sahne bir sinema filminde değil İstanbul Ataşehir’de yaşandı" diyerek vatandaş ve polis memuruna teşekkür etti.
İstanbul'un Ataşehir ilçesinde "muhtar" olduğunu söyleyen zanlı, yolda tartıştığı vatandaşı silahla tehdit etti. Durumu gören polis, yoldan çevirdiği motosikletli ile zanlıyı takip edip önünü keserek yakaladı. 13 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da meydana gelen olayda, bir motosikletmi ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Otomobil sürücüsü, "muhtar" olduğunu belirterek motosiklet sürücüsüne silah gösterdi. Yaşananların ardından motosiklet sürücüsü, durumu trafik polisine bildirdi. "Muhtar", olay yerinden uzaklaşırken polis ise yoldan geçen başka bir motosiklet sürücüsü Ömer Uğur’u durdurarak aracı takip ettirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya hesabında zanlıyı takip edip önünü keserek yakalayan Komiser Yardımcısı Çetin Gülen'in videosunu paylaşarak teşekkür etti. (Haber Merkezi)  
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu sahne bir sinema filminde değil İstanbul Ataşehir’de yaşandı" diyerek vatandaş ve polis memuruna teşekkür etti.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde "muhtar" olduğunu söyleyen zanlı, yolda tartıştığı vatandaşı silahla tehdit etti. Durumu gören polis, yoldan çevirdiği motosikletli ile zanlıyı takip edip önünü keserek yakaladı.

13 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da meydana gelen olayda, bir motosikletmi ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Otomobil sürücüsü, "muhtar" olduğunu belirterek motosiklet sürücüsüne silah gösterdi. Yaşananların ardından motosiklet sürücüsü, durumu trafik polisine bildirdi.

"Muhtar", olay yerinden uzaklaşırken polis ise yoldan geçen başka bir motosiklet sürücüsü Ömer Uğur’u durdurarak aracı takip ettirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya hesabında zanlıyı takip edip önünü keserek yakalayan Komiser Yardımcısı Çetin Gülen'in videosunu paylaşarak teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.