BAL Ligi’ni hedefleyen Kurtalanspor idmanları aralıksız sürdürüyor

Siirt 13.04.2024 - 19:36, Güncelleme: 13.04.2024 - 19:36 4999+ kez okundu.
 

BAL Ligi’ni hedefleyen Kurtalanspor idmanları aralıksız sürdürüyor

Kurtalanspor önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Tillospor ve Siirt Can Spor maçına aralıksız hazırlanıyor.
Sezon boyunca Siirt Amatör Ligde fırtına gibi esen Kurtalanspor sezon boyunca yenilmezlik unvanını sürdürürken yaptığı hazırlıklarla gelecek hafta oynanacak olan Tillospor karşılaşması ve Siirt Can Spor karşılaşmasına hazırlanıyor. Kurtalanspor Kulübü takım kaptanı Nevzat Çılgın Kurtalanspor’un emin adımlarla amacına doğru ilerlediğini söylerken “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bu hedef için sezon boyunca büyük bir özveri ile çalışarak Kurtalanspor’u hak ettiği  konuma doğru taşıma yolunda ilerliyoruz. Sezon boyunca çok uzun bir mesafe kat ettik. Hem Kurtalanspor Kulübü yönetimi olarak hem de takım oyuncuları olarak büyük bir başarı elde ettik. Bu başarımız sezonu namağlup şeklide bitirmeye çok yakın olmamız.” dedi. Çılgın, BAL ligi hedeflerine çok yakın olduklarını söylerken bu sürecin sonuna kadar taraftar desteğini yanlarında görmeyi arzuladığını vurgulayıp “Artık Kurtalanspor bölgede marka haline geldi. Ve tanınır bir takım oldu. İlçemizin adını taşıyan bu takımı Kurtalanımıza yakışır şekilde başarıdan başarıya ulaştırmak görevimizdir.” şeklinde cümleler sarf etti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalanspor önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Tillospor ve Siirt Can Spor maçına aralıksız hazırlanıyor.

Sezon boyunca Siirt Amatör Ligde fırtına gibi esen Kurtalanspor sezon boyunca yenilmezlik unvanını sürdürürken yaptığı hazırlıklarla gelecek hafta oynanacak olan Tillospor karşılaşması ve Siirt Can Spor karşılaşmasına hazırlanıyor.

Kurtalanspor Kulübü takım kaptanı Nevzat Çılgın Kurtalanspor’un emin adımlarla amacına doğru ilerlediğini söylerken “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bu hedef için sezon boyunca büyük bir özveri ile çalışarak Kurtalanspor’u hak ettiği  konuma doğru taşıma yolunda ilerliyoruz. Sezon boyunca çok uzun bir mesafe kat ettik. Hem Kurtalanspor Kulübü yönetimi olarak hem de takım oyuncuları olarak büyük bir başarı elde ettik. Bu başarımız sezonu namağlup şeklide bitirmeye çok yakın olmamız.” dedi.

Çılgın, BAL ligi hedeflerine çok yakın olduklarını söylerken bu sürecin sonuna kadar taraftar desteğini yanlarında görmeyi arzuladığını vurgulayıp “Artık Kurtalanspor bölgede marka haline geldi. Ve tanınır bir takım oldu. İlçemizin adını taşıyan bu takımı Kurtalanımıza yakışır şekilde başarıdan başarıya ulaştırmak görevimizdir.” şeklinde cümleler sarf etti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.