Başıboş inek çöpleri cadde ortasına dağıttı

Siirt 01.05.2024 - 19:49, Güncelleme: 01.05.2024 - 19:49 4795 kez okundu.
 

Başıboş inek çöpleri cadde ortasına dağıttı

Sahibi bilinmeyen başı boş inek Kurtalan’da çöpleri cadde ortasına dağıtarak çevrede rahatsızlık uyandırdı.
Cumhuriyet Mahallesinde sahibi belirsiz olan başıboş inek Barış Caddesi yol güzergahında bulunan çöp kutularındaki çöpleri etrafa dağıtarak çevre kirliliğine neden oldu. Başıboş ineğin çöpleri dağıtmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar, inek sahibinin bulunmasını ve uyarılmasını istiyor. Vatandaşlar başıboş ineğin cadde ve sokaklarda sık sık gezdiğini ve çevreye zarar verdiğini dile getirirken kimsenin kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini belirti. (Abdulaziz ÖZCAN)
Sahibi bilinmeyen başı boş inek Kurtalan’da çöpleri cadde ortasına dağıtarak çevrede rahatsızlık uyandırdı.

Cumhuriyet Mahallesinde sahibi belirsiz olan başıboş inek Barış Caddesi yol güzergahında bulunan çöp kutularındaki çöpleri etrafa dağıtarak çevre kirliliğine neden oldu.

Başıboş ineğin çöpleri dağıtmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar, inek sahibinin bulunmasını ve uyarılmasını istiyor.

Vatandaşlar başıboş ineğin cadde ve sokaklarda sık sık gezdiğini ve çevreye zarar verdiğini dile getirirken kimsenin kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini belirti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.