Başkan Nas Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Siirt 09.04.2024 - 15:15, Güncelleme: 09.04.2024 - 15:15 1967+ kez okundu.
 

Başkan Nas Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Kayabağlar Belediyesi Başkanı Hasan Nas Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak barış ve kardeşliğe vurgu yaptı.
Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak Ramazan Bayramının başta Kayabağlar/Zokayt halkı olmak üzere bütün İslam Alemi için barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını Allah’tan dilediğini söyledi. Hasan Nas, bayram mesajının içeriğinde Kayabağlar’da barış ve kardeşlik ortamının güçlenmesi için her zaman büyük çaba göstereceklerini dillendirirken dini bayramlarında bu ortamın oluşmasında önemli rol oynadığını aktardı. Kayabağlar Belediye Başkanı Nas’ın yayımladığı Bayram mesajı şu şekilde; “İslam dininde büyük bir değere sahip olan Ramazan Bayramının oluşturduğu barış ve kardeşlik ortamının beldemizde de kendisini his ettirmesi oldukça memnuniyet verici. Barış ve huzur neredeyse bizlerde oradayız, belde halkımızın huzurlu olması bizimde huzurlu olmamız anlamına geliyor. Bu huzurlu ortamda bolluk ve bereketin daim olduğu bayramları da yaşamak fevkalade mutluluk veriyor. Oruç ve sabır ayı olarak bilinen Ramazan ayını yolcu etmeye hazırlandığımız bu günlerde Ramazan Bayramının gönülleri bir, sofraları bereketli, yüzleri mutlu kılmasını Allah’tan diliyorum. Başta Kayabağlar/Zokayt halkı olmak üzere bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.” (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar Belediyesi Başkanı Hasan Nas Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak barış ve kardeşliğe vurgu yaptı.

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak Ramazan Bayramının başta Kayabağlar/Zokayt halkı olmak üzere bütün İslam Alemi için barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını Allah’tan dilediğini söyledi.

Hasan Nas, bayram mesajının içeriğinde Kayabağlar’da barış ve kardeşlik ortamının güçlenmesi için her zaman büyük çaba göstereceklerini dillendirirken dini bayramlarında bu ortamın oluşmasında önemli rol oynadığını aktardı.

Kayabağlar Belediye Başkanı Nas’ın yayımladığı Bayram mesajı şu şekilde; “İslam dininde büyük bir değere sahip olan Ramazan Bayramının oluşturduğu barış ve kardeşlik ortamının beldemizde de kendisini his ettirmesi oldukça memnuniyet verici. Barış ve huzur neredeyse bizlerde oradayız, belde halkımızın huzurlu olması bizimde huzurlu olmamız anlamına geliyor. Bu huzurlu ortamda bolluk ve bereketin daim olduğu bayramları da yaşamak fevkalade mutluluk veriyor. Oruç ve sabır ayı olarak bilinen Ramazan ayını yolcu etmeye hazırlandığımız bu günlerde Ramazan Bayramının gönülleri bir, sofraları bereketli, yüzleri mutlu kılmasını Allah’tan diliyorum. Başta Kayabağlar/Zokayt halkı olmak üzere bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.”

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.