Batman Ziraat Odası Başkanı Aydiş'ten anız yangınlarına ilişkin uyarı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 06.07.2023 - 20:00, Güncelleme: 06.07.2023 - 19:54 1430+ kez okundu.
 

Batman Ziraat Odası Başkanı Aydiş'ten anız yangınlarına ilişkin uyarı

BATMAN (AA) - Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, anız yangınlarına karşı uyarıda bulundu.Aydiş, hasat sezonun geldiğini ve birçok ekili alanda yangın çıktığını belirterek, şunları kaydetti:"Anız yangını toprağa, canlılara ve insan yaşamına zarar veriyor. Bu yıl Batman'da hububat ekili alanlar da yandı. Biçerdöverlerin ekini aşağıdan biçmesi nedeniyle ortaya çıkan kıvılcımın neden olduğu yangınlar meydana geldi. Diğer taraftan bilinçsiz bir şekilde atılan sigara izmariti nedeniyle yangınlar çıktı. Sebebi ne olursa olsun, yangınlar konusunda daha dikkatli davranmalıyız. Vatandaşlarımızdan bu hususta daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz."

BATMAN (AA) - Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, anız yangınlarına karşı uyarıda bulundu.

Aydiş, hasat sezonun geldiğini ve birçok ekili alanda yangın çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Anız yangını toprağa, canlılara ve insan yaşamına zarar veriyor. Bu yıl Batman'da hububat ekili alanlar da yandı. Biçerdöverlerin ekini aşağıdan biçmesi nedeniyle ortaya çıkan kıvılcımın neden olduğu yangınlar meydana geldi. Diğer taraftan bilinçsiz bir şekilde atılan sigara izmariti nedeniyle yangınlar çıktı. Sebebi ne olursa olsun, yangınlar konusunda daha dikkatli davranmalıyız. Vatandaşlarımızdan bu hususta daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.