Batman’da fotoğraf yarışması düzenlenecek

Güncel 20.09.2023 - 20:09, Güncelleme: 20.09.2023 - 20:09 3677+ kez okundu.
 

Batman’da fotoğraf yarışması düzenlenecek

Batman’ın Sason ilçesinde "Sason'un İzdüşümü" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek
Sason Kaymakamlığı, "Sason'un İzdüşümü" konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek. Sason Kaymakamı Murat Mete, yarışmayla ilçeye ait tarihi, coğrafi, kültürel zenginliklerin ruhunu en iyi yansıtan fotoğrafların yer almasının amaçlandığını söyledi. Yarışma ile fotoğrafçılığı bir anlatım dili olarak özendirmeyi, yaşadıkları coğrafyayı bu dil ile daha iyi anlatmayı özümsemeyi hedeflediklerini aktaran Mete, ilk üç dereceyi elde eden yarışmacılara ödüller verileceğini belirtti. Mete, yarışma kapsamında seçilecek en iyi ilk 20 fotoğrafın Sason'da 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde ilk kez yapılacak olan Bal Ceviz Çilek Festivalinde sergileneceğini kaydetti.​​​​​​​ (AA)
Batman’ın Sason ilçesinde "Sason'un İzdüşümü" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek

Sason Kaymakamlığı, "Sason'un İzdüşümü" konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Sason Kaymakamı Murat Mete, yarışmayla ilçeye ait tarihi, coğrafi, kültürel zenginliklerin ruhunu en iyi yansıtan fotoğrafların yer almasının amaçlandığını söyledi.

Yarışma ile fotoğrafçılığı bir anlatım dili olarak özendirmeyi, yaşadıkları coğrafyayı bu dil ile daha iyi anlatmayı özümsemeyi hedeflediklerini aktaran Mete, ilk üç dereceyi elde eden yarışmacılara ödüller verileceğini belirtti.

Mete, yarışma kapsamında seçilecek en iyi ilk 20 fotoğrafın Sason'da 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde ilk kez yapılacak olan Bal Ceviz Çilek Festivalinde sergileneceğini kaydetti.​​​​​​​

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.