Batman'da öğrenciler "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 12.12.2023 - 18:00, Güncelleme: 12.12.2023 - 16:45 6533+ kez okundu.
 

Batman'da öğrenciler "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi

BATMAN (AA) - Batman'da İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında 1020 öğrenci ve öğretmen, Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenlendi.Bir alışveriş merkezindeki sineme salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, 51 okuldan 1020 öğrenci ve öğretmen katıldı.Öğrencilere meyve suyu ve patlamış mısır ikram edildi.Filmiz izleyen öğrencilerden Abdurrezak Hamitoğlu, filmi çok beğendiğini ve anlamlı bulduğunu belirterek, herkese de filmi izlemelerini tavsiye etti.Muhammed İnanç Şen de şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan filmi izledikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

BATMAN (AA) - Batman'da İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında 1020 öğrenci ve öğretmen, Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenlendi.

Bir alışveriş merkezindeki sineme salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, 51 okuldan 1020 öğrenci ve öğretmen katıldı.

Öğrencilere meyve suyu ve patlamış mısır ikram edildi.

Filmiz izleyen öğrencilerden Abdurrezak Hamitoğlu, filmi çok beğendiğini ve anlamlı bulduğunu belirterek, herkese de filmi izlemelerini tavsiye etti.

Muhammed İnanç Şen de şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan filmi izledikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.