Batman'da polis ekipleri vatandaşlara broşür dağıttı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 04.05.2024 - 17:00, Güncelleme: 04.05.2024 - 16:32 2545 kez okundu.
 

Batman'da polis ekipleri vatandaşlara broşür dağıttı

BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis memurları, vatandaşlara broşür dağıttı.İlçe Emniyet Amirliğinde görevli trafik polisleri, ilçe merkezinde ve kontrol noktalarında araç sürücülerine ve yayalara broşür dağıttı.Trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapan ekipler, trafik bilincini oluşturmak için sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.Polis ekipleri, sürücülerin evrak kontrollerini de yaptı.

BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis memurları, vatandaşlara broşür dağıttı.

İlçe Emniyet Amirliğinde görevli trafik polisleri, ilçe merkezinde ve kontrol noktalarında araç sürücülerine ve yayalara broşür dağıttı.

Trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapan ekipler, trafik bilincini oluşturmak için sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.

Polis ekipleri, sürücülerin evrak kontrollerini de yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.