Batman'ın Sason ilçesinde AK Parti seçim lokali açıldı

Güncel 24.02.2024 - 18:00, Güncelleme: 24.02.2024 - 19:25 1229+ kez okundu.
 

Batman'ın Sason ilçesinde AK Parti seçim lokali açıldı

Batman'ın Sason ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, lokalin açılışında, kendilerini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti. Açılışta, Sason için gayret ve samimiyetle durmadan çalıştıklarını belirten Nasıroğlu, "Biz insanlarımızı seviyoruz. İnsanları kandırmaca üzerine bir siyaset gütmedik ve kimseyi aldatmadık. Gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunmadık. Yapabileceklerimizi vaat ediyoruz ve vaatlerimizi de yerine getiriyoruz." diye konuştu. (AA)
Batman'ın Sason ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, lokalin açılışında, kendilerini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti.

Açılışta, Sason için gayret ve samimiyetle durmadan çalıştıklarını belirten Nasıroğlu, "Biz insanlarımızı seviyoruz. İnsanları kandırmaca üzerine bir siyaset gütmedik ve kimseyi aldatmadık. Gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunmadık. Yapabileceklerimizi vaat ediyoruz ve vaatlerimizi de yerine getiriyoruz." diye konuştu.


(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.