Baykan Belediyesi yol onarım çalışması yaptı

Baykan 14.08.2023 - 12:41, Güncelleme: 14.08.2023 - 12:41 15853+ kez okundu.
 

Baykan Belediyesi yol onarım çalışması yaptı

Baykan Belediyesi ilçede yol onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
Baykan Belediyesi ekipleri Yenidoğan Mahallesinde bozuk olan bazı yollarda onarım gerçekleştirdi. Baykan Kaymakamı ve Belediye Vekili Emin Bağlı yaptığı açıklamada,   “İlçemizin belirli yerlerinde eksik veya hasar görmüş olan kilit parke taşı döşeme ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Baykanlı hemşerilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi ilçede yol onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Baykan Belediyesi ekipleri Yenidoğan Mahallesinde bozuk olan bazı yollarda onarım gerçekleştirdi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Vekili Emin Bağlı yaptığı açıklamada,  

“İlçemizin belirli yerlerinde eksik veya hasar görmüş olan kilit parke taşı döşeme ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Baykanlı hemşerilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.