Baykan’da cadde ve sokaklar temizlendi

Baykan 31.07.2023 - 16:42, Güncelleme: 31.07.2023 - 16:43 16098+ kez okundu.
 

Baykan’da cadde ve sokaklar temizlendi

Baykan Belediyesi temizlik çalışmaları kapsamında ilçedeki cadde ve sokaklar yıkanarak temizlendi.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı'nın talimatları doğrultusunda temizlik ekipleri ana sokaklar, ara sokaklar ve trafiğe kapalı vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollarda temizlik çalışması yaptı. Bağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bizler burada el birliği ile halkımıza nasıl hizmet yapabiliriz anlayışındayız. Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Kentimizin temizliği ile ilgili çalışmalarda oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Amacımız halkımızın daha temiz yollarda yürümesidir. Yol Yıkama çalışmalarımız program dahilin de devam edecektir.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi temizlik çalışmaları kapsamında ilçedeki cadde ve sokaklar yıkanarak temizlendi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı'nın talimatları doğrultusunda temizlik ekipleri ana sokaklar, ara sokaklar ve trafiğe kapalı vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollarda temizlik çalışması yaptı.

Bağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bizler burada el birliği ile halkımıza nasıl hizmet yapabiliriz anlayışındayız. Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Kentimizin temizliği ile ilgili çalışmalarda oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Amacımız halkımızın daha temiz yollarda yürümesidir. Yol Yıkama çalışmalarımız program dahilin de devam edecektir.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.