Baykan’da çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Baykan 04.08.2023 - 19:12, Güncelleme: 04.08.2023 - 19:12 16552+ kez okundu.
 

Baykan’da çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Baykan ilçesinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.
Baykan’da ormanlık alanın yakınlarında çıkan yangın Baykan Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, yangının zamanında müdahaleyle söndürüldüğünü aktardı. Bağlı, vatandaşların orman yangınlarına karşı duyarlı olmaları gerektiğini vurgulayarak, “İlçemiz İnönü Mahallesi Sarıtepe Bölgesinde çıkan yangında Belediye İtfaiye  ve Orman şefliği ekiplerimiz olay yerine intikal etti. Ekiplerimizin başarılı müdahalesi ile yangın büyüyüp ilerlemeden kontrol altına alındı. Yazın gelmesi ile birlikte orman yangınlarına dikkat etmemiz gerekiyor. Hava sıcaklıklarının artması ile orman yangını riski artmıştır. Bu konu ile alakalı tüm muhtarlarımız dikkatli olmalı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmelidir. Orman yangınlarının neredeyse yüzde 90 'ı insan kaynaklı. YeşilVatan'ı korumak bizim elimizde. Önlemlerimizi alalım, ormanlarımız kül olmasın" dedi. (Haber Merkezi)
Baykan ilçesinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Baykan’da ormanlık alanın yakınlarında çıkan yangın Baykan Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, yangının zamanında müdahaleyle söndürüldüğünü aktardı.

Bağlı, vatandaşların orman yangınlarına karşı duyarlı olmaları gerektiğini vurgulayarak,

“İlçemiz İnönü Mahallesi Sarıtepe Bölgesinde çıkan yangında Belediye İtfaiye  ve Orman şefliği ekiplerimiz olay yerine intikal etti. Ekiplerimizin başarılı müdahalesi ile yangın büyüyüp ilerlemeden kontrol altına alındı. Yazın gelmesi ile birlikte orman yangınlarına dikkat etmemiz gerekiyor. Hava sıcaklıklarının artması ile orman yangını riski artmıştır. Bu konu ile alakalı tüm muhtarlarımız dikkatli olmalı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmelidir. Orman yangınlarının neredeyse yüzde 90 'ı insan kaynaklı. YeşilVatan'ı korumak bizim elimizde. Önlemlerimizi alalım, ormanlarımız kül olmasın" dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.