Baykan’da derede temizlik çalışması

Baykan 20.07.2023 - 19:34, Güncelleme: 20.07.2023 - 19:34 16839+ kez okundu.
 

Baykan’da derede temizlik çalışması

Baykan Belediyesi ilçeden geçen derede temizlik çalışması yürüttü.
Baykan Belediyesi ekipleri, ilçeden geçen derede temizlik çalışması yaptı. Baykan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, İnönü Mahallesinden bulunan derede temizlik yapıldığı bildirildi. Kaymakam Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, açıklamada; “Bizler burada el birliği ile halkımıza nasıl hizmet yapabiliriz anlayışındayız. Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için temizlik çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi ilçeden geçen derede temizlik çalışması yürüttü.

Baykan Belediyesi ekipleri, ilçeden geçen derede temizlik çalışması yaptı.

Baykan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, İnönü Mahallesinden bulunan derede temizlik yapıldığı bildirildi.

Kaymakam Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, açıklamada; “Bizler burada el birliği ile halkımıza nasıl hizmet yapabiliriz anlayışındayız. Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için temizlik çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.