Bayram Kutlama programı düzenlendi

Baykan 30.06.2023 - 17:15, Güncelleme: 30.06.2023 - 17:15 16683+ kez okundu.
 

Bayram Kutlama programı düzenlendi

Baykan ilçesinde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Şehit J. Asb. Yakup Akdağ Parkında Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ve Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutladı. Kaymakam Bağlı düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Bayram; Sevgidir, Hoşgörüdür, Merhamettir, Berekettir, Kardeşliktir, Umuttur. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)    
Baykan ilçesinde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Şehit J. Asb. Yakup Akdağ Parkında Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ve Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kaymakam Bağlı düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Bayram; Sevgidir, Hoşgörüdür, Merhamettir, Berekettir, Kardeşliktir, Umuttur. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.