Bayram öncesi sipariş yoğunluğu

Siirt 08.04.2024 - 20:25, Güncelleme: 10.04.2024 - 01:20 2378+ kez okundu.
 

Bayram öncesi sipariş yoğunluğu

Ailesi ve misafirleriyle tatlı bir bayram geçirmek isteyen vatandaşlar Kurtalan’da tatlıya rağbeti arttırdı.
Ramazan bayramına kısa bir süre kala Kurtalan’da faaliyet gösteren Pastanelerde yoğunluk oluştuğu kaydediliyor. Pastane işletmecileri müşterilerin tatlı siparişlerini yetiştirmek üzere yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederken özelikle arife günü için aldıkları siparişlerin not defterlerini doldurduğunu kaydediyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren Hacıbey Baklavaları Pastanesi sahibi Şevket Karataş; Ramazan Bayramı öncesi yoğun bir mesai geçirdiklerini belirterek birçok müşterilerinin kadayıf ve baklava çeşidi siparişi verdiğini kaydederek müşterilerini mağdur etmemek için titizlikle çalıştıklarını dile getirdi. Karataş, her yıl bayram öncesi yoğunluk yaşadıklarını söylerken “Müşterilerimize uygun fiyatlı ve kaliteli tatlı çeşitlerimizi sunmak için büyük bir efor harcıyoruz. Çünkü müşteri memnuniyeti bizim için önceliklidir.” sözlerini kullandı. Tatlı çeşidi fiyatları hakkında da bilgi veren Karataş, “Hacıbey Baklavaları olarak şubemizde bulunan en pahalı baklavanın kilosu 300 liradan en ucuz baklavanın kilosu ise 90 liradan satılıyor. Kurabiye çeşitlerimizin kilosunu ise 120 liraya veriyoruz.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Ailesi ve misafirleriyle tatlı bir bayram geçirmek isteyen vatandaşlar Kurtalan’da tatlıya rağbeti arttırdı.

Ramazan bayramına kısa bir süre kala Kurtalan’da faaliyet gösteren Pastanelerde yoğunluk oluştuğu kaydediliyor.

Pastane işletmecileri müşterilerin tatlı siparişlerini yetiştirmek üzere yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederken özelikle arife günü için aldıkları siparişlerin not defterlerini doldurduğunu kaydediyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Hacıbey Baklavaları Pastanesi sahibi Şevket Karataş; Ramazan Bayramı öncesi yoğun bir mesai geçirdiklerini belirterek birçok müşterilerinin kadayıf ve baklava çeşidi siparişi verdiğini kaydederek müşterilerini mağdur etmemek için titizlikle çalıştıklarını dile getirdi.

Karataş, her yıl bayram öncesi yoğunluk yaşadıklarını söylerken “Müşterilerimize uygun fiyatlı ve kaliteli tatlı çeşitlerimizi sunmak için büyük bir efor harcıyoruz. Çünkü müşteri memnuniyeti bizim için önceliklidir.” sözlerini kullandı.

Tatlı çeşidi fiyatları hakkında da bilgi veren Karataş, “Hacıbey Baklavaları olarak şubemizde bulunan en pahalı baklavanın kilosu 300 liradan en ucuz baklavanın kilosu ise 90 liradan satılıyor. Kurabiye çeşitlerimizin kilosunu ise 120 liraya veriyoruz.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.