Bedir Camisi Kubbesinde izolasyon çalışması

Kurtalan 14.06.2023 - 19:04, Güncelleme: 14.06.2023 - 19:04 1965+ kez okundu.
 

Bedir Camisi Kubbesinde izolasyon çalışması

Bedir Camisi kubbesinde bulunan işlevini yitirmiş izolasyon yenisiyle değiştirilecek.
Sümer Mahallesinde bulunan Bedir Camisinde 20 yıldır imamlık görevi yapan Methi Uluışık; “Yağışlı havalarda tavandan su alan camimizin Kubbesini yeni saçlar ve izolasyon malzemeleriyle değiştireceğiz.” açıklamasında bulundu. Kurtalan Sümer Mahallesinde bulunan Bedir Camisi kubbesinin saçları değiştirilerek yeni saçlarla kapatılmaya başlandı. Yağışlı havalarda kubbe izolasyonundan su aldığı öğrenilen Bedir Camisinde görevli imam olan Methi Uluışık; “20 Yıldır Bedir camisinde görev yapıyorum, bu cami inşa edildiği zamanda buradaydım. Uzun yıllardır caminin kubbesini saran izolasyon malzemeleri işlevini yitirdi. Yağışlı havalarda camimiz tavandan su damlatıyordu.” dedi. Cami kubbesinin izolasyonu için Kaymakamlığa başvuruda bulunduğunu aktaran Uluışık “Camimizin izolasyonu için Kaymakamlığa başvuruda bulunduk sağ olsunlar hem Kurtalan Kaymakamlığı hem de Kurtalan Müftülüğü yardımda bulundular. Ayrıca Kurtalanlı vatandaşlarımızda camimizin kubbesi için yardım da bulundu. Şu anda topladığımız yardımlarla Bedir Camisinin kubbesinde bulunan izolasyon sorunun gidermek için çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmaları yakında tamamlayıp bayrama yetiştireceğiz.” Uluışık, cami kubbesi izolasyon yenilemesi için yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin kendilerine veya Kurtalan Müftülüğüne ulaşmalarını istedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Bedir Camisi kubbesinde bulunan işlevini yitirmiş izolasyon yenisiyle değiştirilecek.

Sümer Mahallesinde bulunan Bedir Camisinde 20 yıldır imamlık görevi yapan Methi Uluışık; “Yağışlı havalarda tavandan su alan camimizin Kubbesini yeni saçlar ve izolasyon malzemeleriyle değiştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Kurtalan Sümer Mahallesinde bulunan Bedir Camisi kubbesinin saçları değiştirilerek yeni saçlarla kapatılmaya başlandı. Yağışlı havalarda kubbe izolasyonundan su aldığı öğrenilen Bedir Camisinde görevli imam olan Methi Uluışık; “20 Yıldır Bedir camisinde görev yapıyorum, bu cami inşa edildiği zamanda buradaydım. Uzun yıllardır caminin kubbesini saran izolasyon malzemeleri işlevini yitirdi. Yağışlı havalarda camimiz tavandan su damlatıyordu.” dedi.

Cami kubbesinin izolasyonu için Kaymakamlığa başvuruda bulunduğunu aktaran Uluışık “Camimizin izolasyonu için Kaymakamlığa başvuruda bulunduk sağ olsunlar hem Kurtalan Kaymakamlığı hem de Kurtalan Müftülüğü yardımda bulundular. Ayrıca Kurtalanlı vatandaşlarımızda camimizin kubbesi için yardım da bulundu. Şu anda topladığımız yardımlarla Bedir Camisinin kubbesinde bulunan izolasyon sorunun gidermek için çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmaları yakında tamamlayıp bayrama yetiştireceğiz.”

Uluışık, cami kubbesi izolasyon yenilemesi için yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin kendilerine veya Kurtalan Müftülüğüne ulaşmalarını istedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.