Belediye Başkan Adaylarından Ramazan Ayı Mesajları

Siirt 10.03.2024 - 21:02, Güncelleme: 10.03.2024 - 21:04 3547+ kez okundu.
 

Belediye Başkan Adaylarından Ramazan Ayı Mesajları

Kurtalan ve Kayabağlar Belediye Başkan Adayları Ramazan ayı mesajı yayımladı.
31 Mart yerel seçimlere yönelik Belediye Başkan Adaylarının çalışmaları son sürat devam ederken birçok aday Ramazan ayı mesajı yayımladı. Adayların yayımladıkları Ramazan Ayı Mesajları şu şekilde; Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem; “Rahmet ve Bereket Ayı olan 11 ayın Sultanı Ramazan- Şerifin tüm İslam Alemine ve bütün Müslümanlara hayırlara vesile olmasını Allahtan niyaz ediyorum.” Kayabağlar Belediye Başkanı ve Kayabağlar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salim Seven; “Bolluk ve bereketin nişanesi olan Mübarek Ramazan ayının bütün İslam alemi ve Zokeyt halkı için barış, huzur ve sağlık getirmesini Allahtan diliyorum. Tutacağınız oruçları şimdiden Allah kabul etsin.” DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkanı Adayı Sadiye Aktin; “Ramazan ayını tüm İslam alemine ve Kurtalan halkına mübarek olsun. Şimdiden tutukları oruç hayırlı olsun.” DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkanı Adayı Ali Rıza Bingöl; “Ramazan ayının arifesindeyiz. Allah bütün İslam alemi için hayırlara vesile kılsın. Ayrıca mağdur, mazlum ve çaresiz insanların Allah yardımcısı olsun Kurtalan halkına tekrar hayırlı olsun Allah hayrını kat kat artırsın.” MHP Kurtalan Belediye Başkan Adayı Kamuran Sosuncu; “Mübarek Ramazan Ayı tüm Kurtalan halkına, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını Allahtan diliyorum.” Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay; “11 ayın Sultanı olan Mübarek Ramazan Ayının İslam alemine bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Allah tutacağımız oruçları kabul etsin hayrını arttırsın.” (Mehmet Sadık AKSOY)  
Kurtalan ve Kayabağlar Belediye Başkan Adayları Ramazan ayı mesajı yayımladı.

31 Mart yerel seçimlere yönelik Belediye Başkan Adaylarının çalışmaları son sürat devam ederken birçok aday Ramazan ayı mesajı yayımladı.

Adayların yayımladıkları Ramazan Ayı Mesajları şu şekilde;

Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem; “Rahmet ve Bereket Ayı olan 11 ayın Sultanı Ramazan- Şerifin tüm İslam Alemine ve bütün Müslümanlara hayırlara vesile olmasını Allahtan niyaz ediyorum.”

Kayabağlar Belediye Başkanı ve Kayabağlar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salim Seven; “Bolluk ve bereketin nişanesi olan Mübarek Ramazan ayının bütün İslam alemi ve Zokeyt halkı için barış, huzur ve sağlık getirmesini Allahtan diliyorum. Tutacağınız oruçları şimdiden Allah kabul etsin.”

DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkanı Adayı Sadiye Aktin; “Ramazan ayını tüm İslam alemine ve Kurtalan halkına mübarek olsun. Şimdiden tutukları oruç hayırlı olsun.”

DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkanı Adayı Ali Rıza Bingöl; “Ramazan ayının arifesindeyiz. Allah bütün İslam alemi için hayırlara vesile kılsın. Ayrıca mağdur, mazlum ve çaresiz insanların Allah yardımcısı olsun Kurtalan halkına tekrar hayırlı olsun Allah hayrını kat kat artırsın.”

MHP Kurtalan Belediye Başkan Adayı Kamuran Sosuncu; “Mübarek Ramazan Ayı tüm Kurtalan halkına, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını Allahtan diliyorum.”

Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay; “11 ayın Sultanı olan Mübarek Ramazan Ayının İslam alemine bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Allah tutacağımız oruçları kabul etsin hayrını arttırsın.”

(Mehmet Sadık AKSOY)

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.